آشنایی با کیک بدون گلوتن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آشنایی با کیک بدون گلوتن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آشنایی با کیک بدون گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آشنایی با کیک بدون گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آشنایی با کیک بدون گلوتن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

صنعت فرآورده های غلات یکی از بزرگترین صنایع غذایی در جهان است و محصولاتی چون انواع بیسکوئیت، کلوچه و کیک به دلیل راحتی مصرف و عمر ماندگاری طولانی (معمولا حدود ۴ هفته) از پرطرفدارترین محصولات این صنعت می باشند . معمولا در کیک از آرد گندم که حاوی گلوتن است استفاده می شود. گلوتن نام عمومی یکی از پروتئینهای موجود در گندم، چاودار(گندم سیاه) و جو میباشد. با توجه به شیوع بیماری سلیاک که نوعی حساسیت به پروتئین پرولامین است تولید کیک های فاقد گلوتن در اکثر مناطق جهان رو به گسترش است. سلیاک نوعی بیماری خود ایمنی گوارشی است که در اثر هضم گلوتن در افرادی که از لحاظ ژنتیکی مستعد آن هستند، بوجود می آید. جایگزینی گلوتن یکی از مسائل چالش برانگیز علوم و صنایع غذایی است. پیدا کردن غذاهایی فاقد گلوتن با کیفیت بالا یکی از مسائل عمده برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.