بررسی خصوصیات فنولوژیک ارقام غالب جو Hordeum vulgare L عادی و هسته ای گندم و تریتیکاله مناطق معتدل در ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خصوصیات فنولوژیک ارقام غالب جو Hordeum vulgare L عادی و هسته ای گندم و تریتیکاله مناطق معتدل در ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خصوصیات فنولوژیک ارقام غالب جو Hordeum vulgare L عادی و هسته ای گندم و تریتیکاله مناطق معتدل در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات فنولوژیک ارقام غالب جو Hordeum vulgare L عادی و هسته ای گندم و تریتیکاله مناطق معتدل در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خصوصیات فنولوژیک ارقام غالب جو Hordeum vulgare L عادی و هسته ای گندم و تریتیکاله مناطق معتدل در ایران :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
به منظور بررسی خصوصیات فنولوژیک برخی ارقام غالب جو عادی و هسته ای مناطق معتدل در ایران آزمایشی در مزرعه ی تحقیقاتی پژوهشکده کشاورزی هسته ای سازمان انرژی اتمی واقع در کرج در سال ۱۳۹۳ در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۲۲ تیمار ۱۳ رقم معمولی و یک رقم هسته ای جو ۶ رقم گندم و ۲ رقم تریتیکاله و سه تکرار انجام شد صفات فنولوژیک مختلف اندازه گیری شد نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که در اکثر صفات مورد مطالعه اختلاف معنی داری وجود داشت ارقام پابلند و دیررس جو والفجر ماکوئی و بهمن از جمله ی ارقامی بودند که در تمام مراحل فنولوژیک رشد مثل تاریخ پنجه وری ساقه روی چکمه ای ظهور سنبل گلدهی و رسیدگی فیزیولوژیک نسبت به سایر ارقام اختلاف معنی داری داشتند همچنین رقم هسته ای رودشت نیز با این که در مقایسه با ارقام فجر ۳۰ ریحان ریحان ۰۳ به رخ و دشت دیر سبز شد ولی سایر مراحل فنولوژیک رشد خود را همانند سایر ارقام زودرس به سرعت سپری کرده و با ۲۵۴ روز پس از کشت به بلوغ فیزیولوزیک رسید ضرایب همبستگی نشان داد که بین تمام صفات فنولوژیک جو همبستگی مثبت بوده و بیشترین همبستگی نیز بین مراحل فنولوژیک ظهور سنبل و گلدهی و بین ساقه روی و ظهور سنبل بود بطور کلی ارقام تریتیکاله دیررس تر از ارقام گندم بودند ارقام سیوند و بهار نیز با این که در ابتدای دوره ی رشد از سرعت رشد پایین تری برخوردار بوده و دیرتر از سایر ارقام سبز نمودند ولی مراحل بعد از پنجه زنی خود را به سرعت طی نموده و زودتر از بقیه ارقام به بلوغ فیزیولوژیک رسیدند در گندم و تریتیکاله نیز بین تاریخ سبز شدن با تمام صفات فنولوژیک به جزء تاریخ پنجه زنی همبستگی معنی دار بود و بین تاریخ سبز شدن با سایر صفات فنولوژیک مراحل بوتینگ ظهور سنبل گلدهی و رسیدگی فیزیولوژیک همبستگی منفی بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.