اولویت بندی ابعاد کالبدی – فضایی ترویج پیاده مداری در شهر تهران ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران )
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اولویت بندی ابعاد کالبدی – فضایی ترویج پیاده مداری در شهر تهران ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران ) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اولویت بندی ابعاد کالبدی – فضایی ترویج پیاده مداری در شهر تهران ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران ) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولویت بندی ابعاد کالبدی – فضایی ترویج پیاده مداری در شهر تهران ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اولویت بندی ابعاد کالبدی – فضایی ترویج پیاده مداری در شهر تهران ( نمونه موردی : محلات امیرآباد و دانشگاه تهران ) :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر بررسی اولویت بندی ابعاد کالبدی – فضایی بترویج پیاده مداری می باشد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی – تحلیلی و پیمایشی است و از ابزار پرسشنامه محقق ساخته برای کسب نظر شهروندان استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق را، کلیه ساکنان محلات امیرآباد و دانشگاه تهران تشکیل می دهند، که به صورت تصادفی با استفاده از فرمول کوکران ۴۰۰ نمونه انتخاب شده است. روایی پرسشنامه با نظر پانل متخصصان و کارشناسان در زمینه موضوع مورد پژوهش مورد تایید قرار گرفت و برای تعیین پایایی ابزار تحقیق، پیش آزمون ( شامل ۲۵ نفر خارج از نمونه اصلی ) انجام گرفت که مقدار آلفای کرونباخ محاسبه شده ۰/۷۴۲ بود که براساس نظر پدهازور (۱۹۸۲)، ضریب پایایی اشاره شده قابل قبول می باشد. برای سنجش ابعاد کالبدی – فضایی از شاخص های دسترسی، پیوستگی مسیر، ایمنی، امنیت، راحتی، تنوع کاربری ها، پویایی و جذابیت، تعامل اجتماعی، حس مکان، آزادی، بوم گرایی، هم آوایی با طبیعت و محیط اطراف محله استفاده شده است. برای تحلیل داده ها از نرم افزار Expert Choice و نرم افزار آماری Spss استفاده شده است. نتایج تحقیق نشانگر این می باشد که از نظر شهروندان و کارشناسان تفاوت معنی داری در اولویت های ابعاد کالبدی – فضایی برای تاثیرگذاری بر ترویج پیاده روی در شهر تهران وجود دارد. از نظر شهروندان در بین ابعاد کالبدی شاخص دسترسی با میانگین رنک ۳.۴۸ و در این ابعاد فضایی شاخص امنیت با میانگین رنک ۵.۶۴ بیشترین تاثیر را دارند. همچنین از نظر کارشناسان میانگین شاخص ایمنی با میانگین ۰.۴۵۶ و شاخص امنیت با میانگین ۰.۳۴۸ بیشترین اهمیت را دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.