بررسی رفتار هیدرودینامیک یک بستر سیال مخروطی پر شده از ذرات (TiO(2 با اندازه های مختلف از طریق شبیه سازی CFD-PBM


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتار هیدرودینامیک یک بستر سیال مخروطی پر شده از ذرات (TiO(2 با اندازه های مختلف از طریق شبیه سازی CFD-PBM دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار هیدرودینامیک یک بستر سیال مخروطی پر شده از ذرات (TiO(2 با اندازه های مختلف از طریق شبیه سازی CFD-PBM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار هیدرودینامیک یک بستر سیال مخروطی پر شده از ذرات (TiO(2 با اندازه های مختلف از طریق شبیه سازی CFD-PBM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار هیدرودینامیک یک بستر سیال مخروطی پر شده از ذرات (TiO(2 با اندازه های مختلف از طریق شبیه سازی CFD-PBM :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق رفتار هیدرودینامیکی ذرات دی اکسید تیتانیوم که دارای توزیع پیوسته اندازه هستند دریک بستر سیال مخروطی توسط نرم افزار FLUENT شبیهسازی شده است. مدل مورد استفاده در شبیه-سازی، مدل دو سیالی به همراه تئوری سینتیکی جریان دانه ای بوده و جهت اعمال اثر توزیع اندازه ذراتبر نتایج، معادله موازنه جمعیت به همراه معادلات اندازه حرکت و پیوستگی توسط روش DQMOM حلشده است. سه مدل پسای گیداسپو، ون- یو و سیاملال- اوبرین به همراه سه شرط مرزی بدون لغزش، لغزش نسبی و لغزش آزاد ارزیابی شده و مشخص گردید که بهترین تطابق بین داده های آزمایشگاهی ونتایج شبیه سازی از طریق مدل پسای گیداسپو و شرط مرزی لغزش نسبی حاصل میگردد. برای بدستآوردن داده های آزمایشگاهی از تکنیک حسگر فیبر نوری استفاده شده است. در بخش بعدی این تحقیقبجای در نظر گرفتن توزیع واقعی اندازه ذرات از قطر متوسط آنها در شبیه سازی استفاده شد.مقایسه نتایجشبیه سازی ها با داده های آزمایشگاهی در این حالت نشان داد که در نظر گرفتن قطر متوسط بجای توزیعواقعی اندازه ذرات علاوه بر اینکه خطای نتایج شبیه سازی را تا سه برابر افزایش میدهد، باعث ناتوانی مدلدر پیش بینی الگوی چرخش ذرات درون بستر خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.