تأثیر یون های نقره بر تغییرات رشد، میزان کلروفیل و محتوای فنل کل در گیاه سویا (Glycine max L) تحت تیمار اتیلن


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر یون های نقره بر تغییرات رشد، میزان کلروفیل و محتوای فنل کل در گیاه سویا (Glycine max L) تحت تیمار اتیلن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر یون های نقره بر تغییرات رشد، میزان کلروفیل و محتوای فنل کل در گیاه سویا (Glycine max L) تحت تیمار اتیلن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر یون های نقره بر تغییرات رشد، میزان کلروفیل و محتوای فنل کل در گیاه سویا (Glycine max L) تحت تیمار اتیلن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر یون های نقره بر تغییرات رشد، میزان کلروفیل و محتوای فنل کل در گیاه سویا (Glycine max L) تحت تیمار اتیلن :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

سویا (Glycine max L.) یکی از فراوان ترین محصولات کشت شده در سراسر جهان است. هدف از این تحقیق بررسی اثرات یون نقره بر تغییرات رشد و برخی ترکیبات موجود در گیاه سویا تحت تیمار اتیلن است. در این تحقیق بذر گیاه سویا رقم DPX در گلدان های حاوی پرلیت و برای هر تیمار سه تکرار تصادفی کاشته شد. تیمار نیترات نقره در غلظت های ۲۵ و ۵۰ میکرومولار به مدت ۱۰ روز و اتیلن در غلظت های ۳۰۰ppm و ۱۰۰ به مدت ۴۸ ساعت بوده است. گیاهان در مرحله ۳ تا ۵ برگی از گلدان خارج شدند. سنجش کلروفیل براساس روش (۱۹۴۹)Arnon و محتوای ترکیبات فنلی کل با استفاده از روش (۱۹۹۹)Laima and Soland انجام شد. نتایج به وسیله آزمون دانکن با سطح معنی داری ۵ درصد بررسی شد. در این مطالعه تیمار اتیلن سبب کاهش وزن تر اندام هوایی، طول ریشه، ساقه و میزان کلروفیل گردیده و استفاده از نیترات نقره باعث بهبود این پارامترها شده است. در این بررسی تیمار نیترات نقره باعث افزایش معنی دار محتوای فنل کل شده است. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داده است که تیمار اتیلن با غلظت ۳۰۰ppm سبب بیشترین کاهش در میزان رشد و میزان کلروفیل شده ولی تاثیر معنی داری بر محتوای فنل کل نداشته است. نیترات نقره در غلظت های ۲۵ و ۵۰ میکرومولار باعث ایجاد یک روند صعودی در میزان رشد و میزان کلروفیل ها در شرایط حضور اتیلن و افزایش محتوای فنل کل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.