مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی :

مقاله بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی) از صفحه ۸۷ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره های میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی باکتری های عامل عفونت پوستی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله عصاره های میوه و دانه به
مقاله اثر ضد میکروبی
مقاله باکتری های پوستی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
عفونت های پوستی یکی از مشکلات پزشکی بوده و برخی از باکتری ها جزیی عوامل بیماری زایی در این عفونت ها می باشد. درمان این عفونت ها با آنتی بیوتیک ها عوارض ناخواسته ای نظیر مقاومت های دارویی را در پی دارد. این مطالعه با هدف بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره های اتانولی، استونی و آبی میوه و دانه به (Cydonia oblonga) بر روی برخی از باکتری های پوستی از جمله سودوموناس آئروژینوزا، استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمایدیس در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. در این مطالعه پس از تهیه عصاره ها اثرات ضد باکتریایی بر روی باکتری های مذکور با روش های انتشار چاهکی، تعیین حداقل غلظت بازدارنده رشد (MIC) و تعیین حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) با روش رقت لوله ای در براث انجام شد. نتایج نشان داد که عصاره اتانولی دانه به موثرترین عصاره در این مطالعه است. همچنین عصاره های دانه در مقایسه با عصاره های میوه اثر آنتی باکتریال قوی تری دارند. عصاره های آبی در این مطالعه اثر ضدمیکروبی از خود نشان ندادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.