مقاله تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهاى چرب فیله ماهى کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه دارى در دماى ۴ درجه سانتى گراد


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهاى چرب فیله ماهى کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه دارى در دماى ۴ درجه سانتى گراد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهاى چرب فیله ماهى کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه دارى در دماى ۴ درجه سانتى گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهاى چرب فیله ماهى کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه دارى در دماى ۴ درجه سانتى گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهاى چرب فیله ماهى کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه دارى در دماى ۴ درجه سانتى گراد :

مقاله تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهاى چرب فیله ماهى کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه دارى در دماى ۴ درجه سانتى گراد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی) از صفحه ۹۹ تا ۱۰۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر استفاده از نیسین و استات سدیم بر ترکیب اسیدهاى چرب فیله ماهى کپور علف خوار Ctenopharyngodon idella به هنگام نگه دارى در دماى ۴ درجه سانتى گراد
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استات سدیم
مقاله نیسین
مقاله اسیدهاى چرب
مقاله کپور علف خوار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ماهى یکى از مواد غذایى ارزشمندى است که بسیار در معرض فساد قرار طول عمر ماندگارى محصول بسیار کم میباشد. یکى از فرایندهاى مهم کاهش کیفیت در گوشت ماهى به هنگام نگهدارى در شرایط سرد، اکسیداسیون چربى میباشد. مواد ضد میکروبى مثل استات سدیم و نیسین جهت جلوگیرى از رشد میکروبى و بهبود عمر ماندگارى گوشت ماهى به هنگام نگهدارى در دماى پایین مورد استفاده قرار مى گیرند. هدف از این مطالعه تاثیر استفاده از نیسین (۰، ۰۱ و ۰۲ درصد) و استات سدیم (۰، ۱ و ۳ درصد) و هم چنین ترکیب توام این دو ماده بر ترکیب اسیدهاى چرب فیله ماهى کپور علف خوار (Ctenopharyngodon idella) به هنگام نگهدارى در دماى ۴ درجه سانتى گراد است. به همین لحاظ پس از جدا نمودن فیله هاى ماهى به ضخامت ۵ میلى متر هموژن و به مدت ۱۵ ثانیه درون غلظت هاى مختلف نیسین و استات سدیم غوطه ور و سپس به مدت ۵ دقیقه در دماى محیط خشک شده و در خلا بسته بندى و به مدت ۱۶ روز در دماى ۴ درجه سانتى گراد قرار داده شدند. استخراج چربی به روش کینسلا و همکاران و استرى شدن روغن به روش تیمز و همکاران و آنالیز اسیدهای چرب با روش وینگربرگ و لدوکس انجام گرفت. مشخص گردید که درصد اسیدهاى چرب غیراشباع با افزایش غلظت استات سدیم افزایش و در عوض درصد اسیدهاى چرب اشباع کاهش مى یابد. نسبت اسیدهاى چرب امگا – ۶ به امگا – ۳ با افزایش غلظت استات سدیم کاهش معنى دارى، نشان داد. از طرفى نسبت اسیدهاى چرب غیراشباع به اسیدهاى چرب اشباع (UFA/SFA) و نسبت C22:6/C16:0 با افزایش غلظت استات سدیم افزایش معنى دارى نشان مى دهد. استفاده از نیسین تغییرى بر روى بهترین ثبات اسیدهاى چرب بلند زنجیره امگا – ۳ نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.