مقاله بررسی رابطه بین سازه های الگوی اعتقاد بهداشتی با شاخص پوسیدگی دندان در دانش آموزان پسر پنجم ابتدایی شهر دزفول


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه بین سازه های الگوی اعتقاد بهداشتی با شاخص پوسیدگی دندان در دانش آموزان پسر پنجم ابتدایی شهر دزفول دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین سازه های الگوی اعتقاد بهداشتی با شاخص پوسیدگی دندان در دانش آموزان پسر پنجم ابتدایی شهر دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین سازه های الگوی اعتقاد بهداشتی با شاخص پوسیدگی دندان در دانش آموزان پسر پنجم ابتدایی شهر دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین سازه های الگوی اعتقاد بهداشتی با شاخص پوسیدگی دندان در دانش آموزان پسر پنجم ابتدایی شهر دزفول :

مقاله بررسی رابطه بین سازه های الگوی اعتقاد بهداشتی با شاخص پوسیدگی دندان در دانش آموزان پسر پنجم ابتدایی شهر دزفول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۹۰ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۲۲۱ تا ۲۲۸ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه بین سازه های الگوی اعتقاد بهداشتی با شاخص پوسیدگی دندان در دانش آموزان پسر پنجم ابتدایی شهر دزفول
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص پوسیدگی دندان
مقاله الگوی اعتقاد بهداشتی
مقاله دانش آموزان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پوسیدگی دندان از شایع ترین بیماری های بشر بوده و جزو بیماری هایی است که با رفتارهای فرد ارتباط تنگاتنک دارد. دستیابی به اطلاعات یا وضعیت موجود می تواند زمینه ساز مداخلات بهبود وضعیت بهداشت دهان و دندان باشد. الگوی اعتقاد بهداشتی رابطه بین برخی سازه های مربوط به ادراکات شخصی و راهنماهای عمل و خودکارآمدی با رفتار را نشان می دهد. این مطالعه با هدف تعیین پیشگویی کنندگی سازه های الگوی اعتقاد بهداشتی در شاخص پوسیدگی دندان دانش آموزان پسر پنجم ابتدایی شهر دزفول در سال ۱۳۸۸ انجام گرفت.
روش بررسی: این پژوهش توصیفی تحلیلی است. ابتدا پرسشنامه بر اساس سازه های الگو طراحی و روایی و پایایی آن بررسی گردید. سپس ۱۵۰ دانش آموز به روش نمونه گیری تصادفی انتخاب و پرسشنامه را تکمیل نمودند. در نهایت داده های جمع آوری شده توسط نرم افزارSPSS و با آزمون همبستگی پیرسون و آنالیز واریانس یکطرفه تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ها: نتایج نشان داد که شیوع پوسیدگی دندان ۷۸۷ درصد و میانگین و انحراف معیار شاخص پوسیدگی دندان نمونه ها ۲۰۵± ۲۵۹ و رابطه شاخص با سازه های حساسیت درک شده (r=0.21، P=0.07)، شدت درک شده (r=0.16، P=0.03)، موانع درک شده (r=0.21،P=0.07) و خودکارآمدی (r=0.17،P=0.04) معنی دار، اما با سازه های منافع درک شده و راهنما برای عمل معنی دار نبود. همچنین رابطه این شاخص با رفتار مسواک زدن (P=0.002) معنی دار، ولی با رفتار استفاده از نخ دندان معنی دار نبود.
نتیجه گیری: نتایج موید این است که می توان با بهبود رفتار مسواک زدن، میزان پوسیدگی دندان دانش آموزان را کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.