مقاله مقایسه میزان موفقیت پالپوتومی مولرهای شیری به روش سولفات فریک با استفاده از سمان های زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدی متراکم – مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان موفقیت پالپوتومی مولرهای شیری به روش سولفات فریک با استفاده از سمان های زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدی متراکم – مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان موفقیت پالپوتومی مولرهای شیری به روش سولفات فریک با استفاده از سمان های زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدی متراکم – مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان موفقیت پالپوتومی مولرهای شیری به روش سولفات فریک با استفاده از سمان های زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدی متراکم – مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان موفقیت پالپوتومی مولرهای شیری به روش سولفات فریک با استفاده از سمان های زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدی متراکم – مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی :

مقاله مقایسه میزان موفقیت پالپوتومی مولرهای شیری به روش سولفات فریک با استفاده از سمان های زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدی متراکم – مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد از صفحه ۳۱۷ تا ۳۳۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه میزان موفقیت پالپوتومی مولرهای شیری به روش سولفات فریک با استفاده از سمان های زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدی متراکم – مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پالپوتومی
مقاله مولرهای شیری
مقاله سولفات فریک
مقاله سمان تری اکسید معدنی متراکم
مقاله سمان زینک اکسید اوژنول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در پالپوتومی دندان های شیری، سولفات فریک به عنوان یکی از روش های جایگزین فرموکروزول پیشنهاد شده است ولی در مواردی موفقیت آن نسبت به شیوه فرموکروزول کمتر است که ممکن است بخشی از این عدم موفقیت به اوژنول خمیر پوشاننده پالپ مرتبط باشد. هدف از مطالعه حاضر تعیین و مقایسه میزان موفقیت بالینی و پرتونگاری پالپوتومی سولفات فریک مولرهای شیری با استفاده از سمان های زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدنی متراکم سفید به منظور یافتن ماده پوشاننده پالپ مناسب تر در درمان پالپوتومی سولفات فریک بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی که مسایل اخلاقی آن به تایید کمیته اخلاق رسیده است، تعداد ۱۰۰ دندان مولر دوم شیری در ۵۰ کودک ۵-۳ ساله که هر دو دندان مولر دوم شیری فک پایین آنها نیاز به درمان پالپوتومی داشت اتخاب شدند. پس از بند آوردن خونریزی با پنبه مرطوب، ۱۰۰ دندان یاد شده، به صورت تصادفی در یکی از دو گروه پالپوتومی سولفات فریک با ساب بیس سمان زینک اکساید اوژنول یا سمان تری اکسید معدنی قرار گرفتند. پس از انجام درمان، دندان های پالپوتومی شده به صورت دوسویه کور مورد ارزیابی بالینی و پرتونگاری یک ساله قرار گرفتند. در تحلیل یافته ها از آزمون McNemar استفاده شد.
یافته ها: میزان موفقیت بالینی در ارزیابی یک ساله در دو گروه زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدنی به ترتیب
%۹۷۵ و %۱۰۰ بدست آمد و اختلاف ‌آماری معنی داری بین دو گروه مشاهده نشد. در ارزیابی یک ساله، میزان موفقیت پرتونگاری در هر دو گروه مورد بررسی ۸۳۳ درصد حاصل شد. شایع ترین یافته پاتولوژیک پرتونگاری در فراخوانی یک ساله در کل نمونه های هر دو گروه رادیولوسنتی فورکا بود که در %۱۶۷ نمونه های ZOE و %۷۱ نمونه های MTA دیده شد (۰۳۷۵=P).
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که میزان موفقیت بالینی و پرتونگاری پالپوتومی مولرهای شیری به روش سولفات فریک با استفاده از خمیرهای پوشاننده پالپ زینک اکساید اوژنول و تری اکسید معدنی مشابه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.