مقاله بررسی اثر تیمار خشکی و یخبندان بر جوانه ‌زنی غده‌ های ریشه ‌ای علف ‌هرز Ranunculus Ficaria


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمار خشکی و یخبندان بر جوانه ‌زنی غده‌ های ریشه ‌ای علف ‌هرز Ranunculus Ficaria دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمار خشکی و یخبندان بر جوانه ‌زنی غده‌ های ریشه ‌ای علف ‌هرز Ranunculus Ficaria  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمار خشکی و یخبندان بر جوانه ‌زنی غده‌ های ریشه ‌ای علف ‌هرز Ranunculus Ficaria،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمار خشکی و یخبندان بر جوانه ‌زنی غده‌ های ریشه ‌ای علف ‌هرز Ranunculus Ficaria :

مقاله بررسی اثر تیمار خشکی و یخبندان بر جوانه ‌زنی غده‌ های ریشه ‌ای علف ‌هرز Ranunculus Ficaria که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۳۹۸ تا ۴۰۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر تیمار خشکی و یخبندان بر جوانه ‌زنی غده‌ های ریشه ‌ای علف ‌هرز Ranunculus Ficaria
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Ranunculus Ficaria
مقاله جوانه زنی
مقاله ریشه ‎های ‎غده ‎ای
مقاله یخبندان
مقاله خشکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فیکاریا (Ranunculus. Ficaria) علف هرز مهاجم چند ساله و غده داری است که غده ها مهمترین راه تکثیر و پراکنش آن می باشند. به منظور بررسی اثر خشکی و یخبندان بر جوانه ‎زنی غده این گیاه دو آزمایش جداگانه هر یک بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. در بررسی اثر یخبندان فاکتورها شامل دما (صفر، ۵-، ۱۰- و ۱۵- درجه سانتیگراد) توام با مدت زمان قرارگیری در معرض یخبندان (۱۲، ۲۴، ۴۸ و ۹۶ ساعت) بودند. در آزمایش دوم فاکتورها شامل ۵ سطح دمایی (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ درجه سانتی گراد)، ۴ سطح پتانسیل اسمزی (صفر، ۵-، ۱۰- و ۱۵- بار) و غده ها در دو اندازه بزرگ (بیشتر از یک گرم) و کوچک (کمتر از نیم گرم) بود. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش مدت زمان یخبندان و کاهش دما درصد جوانه‎ زنی کاهش یافت، بطوری که در دمای ۱۰- و ۱۵- درجه سانتیگراد برای بیش از یک روز جوانه زنی رخ نداد. در بررسی اثر خشکی نتایج نشان داد که با افزایش فشار اسمزی و دما درصد جوانه ‎زنی بشدت کاهش یافت، بطوریکه در پتانسیل اسمزی ۱۵- بار درصد جوانه زنی در همه دماها صفر بود. در ضمن بین غده‎ های کوچک و بزرگ تفاوت معنی‎ داری وجود نداشت. تغییرات کاهش وزن غده ها در دما و فشارهای اسمزی مختلف و دو اندازه غده معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.