مقاله گلشن توحید: شرح منظوم مفردات مثنوی معنوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله گلشن توحید: شرح منظوم مفردات مثنوی معنوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله گلشن توحید: شرح منظوم مفردات مثنوی معنوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گلشن توحید: شرح منظوم مفردات مثنوی معنوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله گلشن توحید: شرح منظوم مفردات مثنوی معنوی :
مقاله گلشن توحید: شرح منظوم مفردات مثنوی معنوی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۴ در پیک نور- علوم انسانی از صفحه ۱۳۰ تا ۱۳۵ منتشر شده است.
نام: گلشن توحید: شرح منظوم مفردات مثنوی معنوی
این مقاله دارای ۶ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شعر فارسی
مقاله گلشن توحید
مقاله شاهدی
مقاله مثنوی
مقاله مولوی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
نسخه خطی مثنوی گلشن توحید، شرح ششصد بیت از مفردات مثنوی است، که ابراهیم بن صالح مغلوی معروف به «شاهدی دده» در قرن دهم هجری قمری آن را به رشته تحریر کشیده و به نظم درآورده است.
از آنجا که شاهدی به مولانا و آثار او علاقه ا ی وافر داشته است، ابیاتی را از دفاتر ششگانه مثنوی، از هر دفتر صد بیت، برگزیده و به شرح آنها پرداخته و هر بیت از این اشعار را با پنج بیت از خود شرح داده، بین آنها پیوستگی و ارتباط معنایی ایجاد کرده, و این کار را به گونه ای انجام داده است که خواننده نمی تواند کلام مولانا را از سخن شاهدی تشخیص دهد.
در نهایت این متن را، که یکی از آثار با ارزش ادبی است، در سال ۹۴۰ ق به پایان می برد و آن را به نام گلشن توحید برای عاشقان و عارفان به یادگار می گذارد.
من به ششصد بیت گفتم سه هزار
ماند از من عاشقان را یادگار
چون که با عون خدا کردم تمام
کردم او را «گلشن توحید» نام
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.