مقاله تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماری لوپوس اریتماتوی سیستمیک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماری لوپوس اریتماتوی سیستمیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماری لوپوس اریتماتوی سیستمیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماری لوپوس اریتماتوی سیستمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماری لوپوس اریتماتوی سیستمیک :

مقاله تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماری لوپوس اریتماتوی سیستمیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۳۳ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: تظاهرات بالینی و پاراکلینیکی بیماری لوپوس اریتماتوی سیستمیک
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماریهای اتوایمیون
مقاله لوپوس اریتماتوی سیستمیک
مقاله نفریت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بیماری لوپوس اریتماتوی سیستمیک نوعی بیماری خود ایمن با اتیولوژی ناشناخته است که دارای تظاهرات بالینی و ایمونولوژیک گسترده ای است. هدف از اجرای این مطالعه بررسی شیوع تظاهرات بیماری لوپوس در بیماران مذکر ایرانی است.
روش کار: تعداد ۲۲۷۹ بیمار مبتلا به لوپوس در طی یک مطالعه مقطعی مورد بررسی قرار گرفتند. داده ها بر اساس اطلاعات ثبت شده بانک اطلاعاتی کامپیوتری بیماران لوپوس مراجعه کننده به مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران در طی سالهای ۱۳۵۵ تا ۱۳۸۸ به دست آمده است. در این مطالعه تظاهرات بالینی و آزمایشگاهی بیماران مذکر و مونث با یکدیگر مقایسه گردیده است.
نتایج: در این مطالعه تعداد ۲۲۷۹ بیمار مبتلا به لوپوس شامل ۲۲۷ بیمار مذکر (۹۷%) و ۲۰۵۲ بیمار مونث (۹۰۳% ) مورد مطالعه قرار گرفتند. مقایسه بیماران مذکر و مونث نشان می دهد که تظاهرات پوستی بخصوص راش دیسکوئید در شروع بیماری و درگیری کلیه در سیر بیماری در مردان به طور معنی دار شایع تر از زنان بود (P<0.05). در حالی که تظاهرات موسکولواسکلتال شامل آرتریت در شروع و درسیر بیماری، و لکوپنی در سیر بیماری در مردان به طور معنی دار کمتر از زنان بود (P<0.05). به نظر می رسد با توجه به سایر تظاهرات بالینی و آزمایشگاهی بیماری لوپوس در دو جنس تفاوت معنی داری نداشت.
نتیجه گیری: تفاوت در تظاهرات بیماری لوپوس و شیوع بالاتر درگیری ارگانهای مهم از جمله کلیه در سیر بیماری لوپوس در مردان، لازم است در برخورد تشخیصی و درمانی این بیماری، جنس بیمار مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.