مقاله صحت کدگذاری اقدامات درمانی بر اساس ICD9CM


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله صحت کدگذاری اقدامات درمانی بر اساس ICD9CM دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله صحت کدگذاری اقدامات درمانی بر اساس ICD9CM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله صحت کدگذاری اقدامات درمانی بر اساس ICD9CM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله صحت کدگذاری اقدامات درمانی بر اساس ICD9CM :

مقاله صحت کدگذاری اقدامات درمانی بر اساس ICD9CM که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مدیریت اطلاعات سلامت از صفحه ۴۱۰ تا ۴۲۲ منتشر شده است.
نام: صحت کدگذاری اقدامات درمانی بر اساس ICD9CM
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طبقه بندی ها
مقاله نشانه گذاری
مقاله پرونده ها
مقاله مدارک پزشکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استفاده از پایگاه های اطلاعاتی منوط به طبقه بندی صحیح اطلاعات در آن ها است که بر اساس کدگذاری بالینی صورت می گیرد. هدف این پژوهش بررسی میزان صحت کدگذاری اقدامات در بیمارستان های آموزشی بود.
روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، تعداد ۲۴۶ پرونده پزشکی به صورت تصادفی از بیمارستان های آموزشی کاشان در سال ۱۳۸۶ انتخاب شد. اطلاعات مربوط به اقدامات درمانی، اطلاعات مربوط به کدگذار و اصول ثبت اقدامات در چک لیستی که به تایید صاحب نظران رسیده بود، ثبت گردید. اقدامات درمانی دوباره کدگذاری شد. صحت کدها بر اساس توافق کدهای اصلی پرونده و کدهای Recoder تعیین شد. تحلیل داده ها به کمک شاخص های آماری (درصد، ۲، تست فیشر،OR و فاصله اطمینان ۹۵ درصد OR) انجام گرفت.
یافته ها: در مجموع ۴۶ خطا (۱۸۷ درصد) در بین کدهای اقدامات اصلی مشاهده شد. در مواردی که کد با فهرست شماره ای کنترل شده بود، خطای کدگذاری کمتر بود، ولی در مجموع، کدگذاری با استفاده از کتاب به طور معنی داری با خطای بیشتری همراه بود. بهبود مستندسازی اقدامات، خطاهای کدگذاری را تا حدودی کاهش داد. در پرونده های خوانا، خطای کمتری وجود داشت. همچنین استفاده از اختصارات واضح با افزایش صحت کدگذاری همراه بود.
نتیجه گیری: پایگاه های اطلاعاتی اقدامات درمانی قابل اعتماد است. فاکتورهای مرتبط با مستندسازی بهتر اقدامات و نیز عوامل مرتبط با کدگذار می تواند باعث بهبود کیفیت کدگذاری اطلاعات اقدامات درمانی و پایگاه های اطلاعاتی مربوط گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.