مقاله بررسی یک اپیدمی وبا در شهرستان کرج در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
25 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی یک اپیدمی وبا در شهرستان کرج در سال ۱۳۸۷ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی یک اپیدمی وبا در شهرستان کرج در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی یک اپیدمی وبا در شهرستان کرج در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی یک اپیدمی وبا در شهرستان کرج در سال ۱۳۸۷ :

مقاله بررسی یک اپیدمی وبا در شهرستان کرج در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۲۸ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: بررسی یک اپیدمی وبا در شهرستان کرج در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اپیدمی
مقاله وبا
مقاله کرج
مقاله بررسی اپیدمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: وبا همواره به عنوان تهدیدی برای سلامت عمومی کشورهای فقیر و در حال توسعه سراسر دنیا محسوب می ‌شود. هرساله اپیدمی ‌هایی از وبا در دنیا رخ می‌ دهد و در ایران نیز طغیان ‌هایی از این بیماری در طی سال ‌های گذشته در نقاط مختلف کشور گزارش شده است. هدف این پژوهش بررسی اپیدمی و ارتباط بروز بیماری با عوامل خطرساز آن به منظور شناسایی عوامل خطر آن و البته با هدف کاربردی کنترل اپیدمی در همان زمان بوده است.
روش کار: این مطالعه، یک مطالعه مورد – شاهدی (case control) به منظور بررسی اپیدمی (outbreak investigation) می‌ باشد. ۵۴ مورد بیمار مبتلا به وبای تشخیص داده شده بر اساس نتایج آزمایشگاهی با ۱۰۶ شاهد از همسایه ‌های بیماران که از نظر گروه سنی و جنسی همسان شده بودند مورد مطالعه قرار گرفتند.
نتایج: در طی بروز اپیدمی وبای کرج درسال ۱۳۸۷در مجموع ۵۴ مورد کشت مدفوع از نظر ویبریو کلرا، سروتایپ اینابا، مثبت اعلام گردید. بر اساس نتایج این مطالعه نسبت شانس برای عوامل خطر مصرف سبزیجات و میوه‌ جات ۳۵۳ و مصرف یخ کارخانه ‌ای ۴۳۴ بدست آمد.
نتیجه ‌گیری: مصرف میوه و سبزیجات و مصرف یخ کارخانه ‌ای دو عامل خطر بروز وبا در طی این طغیان بودند. در همان زمان از سبزیجات مصرفی در زمان اپیدمی در سطح شهرستان نیز نمونه برداری بعمل آمد که بعضی ازنمونه سبزیجات از نظر ناگ (NAG) مثبت بودند. در اپیدمی ‌های وبا در ایران باید کنترل سبزیجات وروش آبیاری آن‌ ها و آب مصرفی کارخانه ‌های یخ ‌سازی مورد توجه جدی قرار گیرد. با توجه به نقش این عوامل درچند اپیدمی وبا و بیماری ‌های روده ‌ای دیگر در کشور درسال ‌های گذشته، به منظور پیشگیری از طغیان ‌های در آینده، باید برنامه هایی برای بهداشتی کردن این موارد در کشور به عمل آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.