مقاله مولفه های رادیوگرافیک وضعیت سر به جلو و ارتباط آن با جنسیت و قد


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مولفه های رادیوگرافیک وضعیت سر به جلو و ارتباط آن با جنسیت و قد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مولفه های رادیوگرافیک وضعیت سر به جلو و ارتباط آن با جنسیت و قد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مولفه های رادیوگرافیک وضعیت سر به جلو و ارتباط آن با جنسیت و قد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مولفه های رادیوگرافیک وضعیت سر به جلو و ارتباط آن با جنسیت و قد :

مقاله مولفه های رادیوگرافیک وضعیت سر به جلو و ارتباط آن با جنسیت و قد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار) از صفحه ۲۶۶ تا ۲۷۳ منتشر شده است.
نام: مولفه های رادیوگرافیک وضعیت سر به جلو و ارتباط آن با جنسیت و قد
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سر به جلو
مقاله انحنای گردنی
مقاله ناهنجاری
مقاله مهره های گردنی
مقاله نرم افزار PPV
مقاله جنسیت
مقاله قد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: از آن جا که گردن وزن سر را تحمل می کند، قرار گرفتن آن در وضعیت غیر طبیعی نه تنها باعث ظاهری ناموزون می شود، بلکه می تواند زمینه ای برای بروز اختلالات، ناهنجاری ها و آسیب های بدنی باشد. این مطالعه با هدف بررسی مولفه های رادیوگرافیک وضعیت سر به جلو و ارتباط آن با جنسیت و قد طراحی و اجرا شده است.
مواد و روش ها: در این تحقیق توصیفی-تحلیلی است، از میان دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه ۳۰۰ نفر (۱۵۰ دختر و ۱۵۰ پسر) به صورت تصادفی انتخاب و با استفاده از نرم افزار(Posture Pro V) PPV ارزیابی و غربال شدند که نهایتا از میان آنان ۱۴ نفر که دارای وضعیت شدید تر (Forward head posture) FHP بودند (۵<FHP) به عنوان افراد دارای وضعیت سر به جلو FHP و ۱۴ نفر از کسانی که دارای کمترین میزان FHP بودند (۰£FHP£۱) به عنوان افراد سالم جهت مقایسه انتخاب شده و با رضایت کامل در مراحل بعدی آزمون شرکت کردند. میزان جابجایی سر به جلو یا (Anterior head translation) AHT، لوردوز گردنی (C۲-C۷) و انحنای فوقانی گردنی (C۱-C۲) آن ها در رادیوگرافی نمای جانبی ارزیابی شد. برای بررسی تفاوت میانگین های دو گروه سالم و دارای وضعیت FHP از آزمون تی مستقل و برای بررسی ارتباط متغیرها از همبستگی پیرسون با سطح معناداری(P<0.05) استفاده گردید. جهت تجزیه و تحلیل آماری از نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ استفاده شد.
یافته ها: لوردوز گردنی افراد سر به جلو (۶۲۶±C۲-C۷=۲۳.۴۴) نسبت به افراد سالم (۵۲۴±C۲-C۷=۳۸.۲۹) به طور معناداری(P=0.0001) کمتر است. افراد کوتاه قد و زنان نسبت به افراد بلند قد و مردان وضعیت سر به جلوی شدیدتر (۲۵۶۷ در مقابل ۱۱۳۱) و لوردوز گردنی کمتری (۲۳۱۱ در مقابل ۳۳۷۷) دارند (P<0.01). وضعیت سر به جلو موجب کاهش لوردوز طبیعی گردن و بروز کیفوز گردنی گشته و در صورت شدید بودن وضعیت سر به جلو ممکن است یک انحنای S شکل که نتیجه کاهش انحنای تحتانی مهره های گردنی (C۲-C۷) و افزایش انحنای فوقانی مهره های گردنی (C۱-C۲) است، ایجاد گردد.
نتیجه گیری: وضعیت سر به جلو موجب کاهش لوردوز طبیعی گردن و ایجاد کیفوز گردنی می گردد و افزایش قد موجب افزایش وضعیت سر به جلو نمی شود. زنان دارای وضعیت سر به جلو شدیدتری نسبت به مردان هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.