مقاله تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی :

مقاله تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در دانش و پژوهش علوم دامی از صفحه ۴۱ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضایعات اسید سیتریک
مقاله انرژی قابل متابولیسم
مقاله جوجه های گوشتی
مقاله عملکرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور تعیین ارزش غذایی بستر بر جای مانده از تولید اسید سیتریک و بررسی اثرات استفاده از آن در عملکرد جوجه های گوشتی آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار (صفر، ۲۵، ۵، ۷۵ و ۱۰ درصد ضایعات اسید سیتریک)، ۶ تکرار و ۱۴ قطعه جوجه گوشتی (مخلوط نر و ماده) سویه آرین در هر تکرار از سن ۷ – ۴۹ روزگی انجام گرفت. برای تنظیم جیره غذایی ابتدا انرژی قابل متابولیسم ضایعات اسید سیتریک با روش سیبالد (۱۹۸۶) تعیین شده و جیره های مورد آزمایش از نظر انرژی و پروتئین همسان تنظیم شدند. صفات مورد اندازه گیری در این آزمایش عبارت بودند از: میانگین خوراک مصرفی، میانگین افزایش وزن، میانگین ضریب تبدیل غذایی به صورت هفتگی و درصد ماندگاری، هزینه خوراک مصرفی و شاخص تولید در کل دوره. نتایج آزمایش نشان داد خوراک مصرفی در بین تیمارهای مختلف در ۱-۱۴ و ۱-۳۵ روزگی از نظر آماری معنی دار بود (P>0.05). در دوره های رشد و پایانی اثر تیمارهای مختلف برای میانگین افزایش وزن معنی دار بود (P>0.05). ضریب تبدیل غذایی فقط، در ۱-۲۱ روزگی معنی دار بود (P>0.05) و درصد ماندگاری در بین تیمارهای مختلف در کل دوره اختلاف معنی داری نداشت. شاخص تولید معنی دار و هزینه خوراک مصرفی به ازای هر کیلو گرم وزن زنده در بین تیمارهای مختلف معنی دار بودند (P>0.05). با توجه به نتایج به دست آمده از بررسی صفات مختلف به نظر می رسد که ضایعات اسید سیتریک توانسته تا سطح ۵ درصد در جیره هایی غذایی جوجه های گوشتی بر پایه ذرت و کنجاله سویا مفید باشد. همچنین پیشنهاد می شود که ترکیب شیمیایی پس مانده های اسید سیتریک بیشتر مورد بررسی قرار گرفته و میزان اسیدهای آمینه آن تعیین گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.