تحقیق چارچوب آنالیز عملیاتی برای آموزش سازماندهی و آمادگی مرکز عملیاتهای اضطراری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق چارچوب آنالیز عملیاتی برای آموزش سازماندهی و آمادگی مرکز عملیاتهای اضطراری دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق چارچوب آنالیز عملیاتی برای آموزش سازماندهی و آمادگی مرکز عملیاتهای اضطراری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق چارچوب آنالیز عملیاتی برای آموزش سازماندهی و آمادگی مرکز عملیاتهای اضطراری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق چارچوب آنالیز عملیاتی برای آموزش سازماندهی و آمادگی مرکز عملیاتهای اضطراری :

همان طور که دپارتمان آمریکایی امنیت ملی برای ایجاد یک سیستم پاسخ فوری یکپارچه عمل می‌کند ،‌مشخص است که راه حل‌های کامپیوتری می‌توانند این فرایند را مورد حمایت قرار دهند پکیج‌ها و پایگاه‌ اطلاعات شبیه سازی کامپیوتری و تجاری فردی وشخصی می‌تواند راه حل دیگری باشند اما به راحتی برای آنالیز جامع حوادث ، قابل یکپارچه سازی نیستند برای رسیدن به یکپارچگی دانش مدل و محیط کاربرد ،‌یک چارچوب آنالیزی برای رسیدن به محدوده‌ی وسیعی از سیستم‌ه ای شبیه سازی جهت اشتراک اطلاعات از جمله ورودیها ، مدل‌ها و نتایج ارائه می‌شود . این چارچوب آنالیزی ،‌ترکیب کردن سناریوی مستقل را با سناریوی اصلی که در آن تمام حوادث زنجیره‌ای می‌توانند آنالیز و بهینه سازی شوند ، تسهیل می‌کند . این مقاله به توضیح یک چارچوب زنجیره‌ای می‌توانند آنالیز و بهینه سازی شوند ، تسهیل می‌کند . این مقاله به توضیح یک چارچوب به کار رفته در شبیه سازی حادثه شیوع سیاه زخم ، می‌پردازد . پروسه‌ای EOC ایالتی ، شهری و دپارتمان بهداشت شبیه سازی شده ، تحت سیستم فرمان حادثه ضمنی اجرا شدند( ICS) مدل‌های مرکز توزیع و بیمارستان برای افزایش اثرات جمعیت کلی در داخل سناریو با هم ادغام شدند .

 

 

مقدمه :

 استراتژی ملی برای امنیت ملی ( میهن )‌ وقانون امنیت ملی ۲۰۰۲ فرایندی را برای سازماندهی منابع همراه با آژانس‌های امنیتی ایالات متحده در مقابل حملات تروریستی آغاز کرد .

همان طور که چندین آژانس شهری / روستایی ،‌ایالتی ،‌منطقه‌ای و ملی در یک کشور مجدداً سازماندهی می شوند ، کم کم مشخص می‌شود که تلاش‌های قابل توجهی برای توسعه سازماندهی‌ها و اجرا و تست روشهای علمی مدیریت آژانس‌ها و رهایی آنها از حوادث فاجعه آمیز و بلایای طبیعی ، ضروری و لازم‌اند . فرصتهای کمی برای طرح پاسخ یک آژانس و روشهای عملیاتی استاندارد که بتوانند تست شوند ،‌وجود دارند .

 این زمانی اختصاصاً صحیح است که یک رویداد از مرزهای محلی ، منطقه‌ای یا ملی که نیاز به برقراری ارتباط و فعالیتهای هماهنگ بین آژانس‌ها دارند ، می‌گذرد . دپارتمان هیئت مدیره‌ی علوم و تکنولوژی امنیت ملی ، وظیفه تحقیق و سازماندهی منابع علمی ، مهندسی و تکنولوژی و اهرم بندی این مسائل با ابزاری تکنولوژیکی جهت حفظ امنیت ملی ( ۲۰۰۴ USDHS ) را بر عهده دارد .

سیستم دستور حادثه ضمنی (ICS) ، یک مدل طراحی شده برای هماهنگ سازی اساسی و بنیادی در میان آژانس ها ، در هنگام مدیریت بحرانی و فوری و خلاصی از فاجعه می‌باشد . خصوصیات ICS به صورت چارچوبی برای مدل سازی آنالیز عملیاتی امنیت ملی ( HLS) عمل کردند .

 در حوادث بدی که مراکزعملیات اورژانس متعددی را درگیر می‌سازند ، ICS چارچوبی برای یک ساختار سازمانی و دستور العمل‌هایی برای روندهای عملیاتی استاندارد جهت تضمین تامین مطالبات ونیاز های منبع و اولویت‌های بلایا و حوادث ،‌فراهم می‌کند .

هدف آنالیز عملیاتی در HLS:

 مدل های آنالیز عملیاتی دارای انواع بسیاری هستند ولی در کل می‌توان آنها را به ۳ گروه اصلی تقسیم کرد :

۱- شبیه سازی حادثه‌ی مجزا و گسسته : شبیه سازی است که وضعیت را براساس شبیه سازی تغییر می‌دهد .

۲- شبیه سازی پیوسته و متوالی : شبیه سازی که در آن وضعیت به طور پیوسته براساس تغییرات زمانی ، تغییر می‌کند .

۳- شبیه سازی پیوسته و مجزای ترکیبی : ترکیبی از این دو نوع

مدل سازی و شبیه سازی (M&S) به پیش بینی نتیجه‌ی تصمیم گیریها ،‌ تجسم ،آنالیز و بهینه سازی قبل از برعهده گرفتن سرمایه و منابع کمک می‌کند .

برای تلاشهای امنیت ملی شرح داده شده در این مقاله ، از مدل‌های شبیه سازی حادثه‌ی مجزا برای آنالیز و تصحیح روشهای عملیاتی استاندارد و نتایج حوادث و تصمیم گیری ها به وسیله :

 – بازبینی قابلیت همکاری بین موجودیت‌ها ( entities)

– شناسایی شکاف‌ها و گلوگاه‌ها در طرح‌های موجود

– افزایش استفاده از منبع و عاملیت طرح و جستجوی سریع گزینه‌ها برای بهبود واصلاح طرح‌ها استفاده می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.