مقاله بررسی فنولوژی (تغییرهای حیاتی) گونه اندمیک و دارویی مورخوش در منطقه کوه گنو استان هرمزگان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فنولوژی (تغییرهای حیاتی) گونه اندمیک و دارویی مورخوش در منطقه کوه گنو استان هرمزگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فنولوژی (تغییرهای حیاتی) گونه اندمیک و دارویی مورخوش در منطقه کوه گنو استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فنولوژی (تغییرهای حیاتی) گونه اندمیک و دارویی مورخوش در منطقه کوه گنو استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فنولوژی (تغییرهای حیاتی) گونه اندمیک و دارویی مورخوش در منطقه کوه گنو استان هرمزگان :

مقاله بررسی فنولوژی (تغییرهای حیاتی) گونه اندمیک و دارویی مورخوش در منطقه کوه گنو استان هرمزگان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۱۵ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی فنولوژی (تغییرهای حیاتی) گونه اندمیک و دارویی مورخوش در منطقه کوه گنو استان هرمزگان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گیاه مورخوش (Zhumeria majdae)
مقاله فنولوژی
مقاله کوه گنو
مقاله استان هرمزگان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه تغییرهای حیاتی (فنولوژیکی) گیاهان برای تنظیم برنامه های بهره برداری، تعیین میزان ترکیب های شیمیایی و مواد مفید، مبارزه با علف های هرز و آفت های گیاهی، شناخت ارزش های غذایی گیاهان، جمع آوری بذرها، تولید عسل و پرورش زنبور عسل در مراحل مختلف حیاتی دارای اهمیت فراوانی است. در این تحقیق ویژگی های فنولوژیکی گیاه مورخوش در محدوده منطقه کوه گنو واقع در استان هرمزگان و در ارتفاع ۶۷۵ متری از سطح دریا مورد بررسی قرار گرفت و تمام فعالیت های رویشی و زایشی گونه مورخوش در مدت دو سال و در زمان های مختلف ثبت شد. بررسی ها نشان داد که آغاز رشد رویشی بین هفته سوم بهمن ماه تا هفته اول اسفند ماه متغیر است و زمان اوج برگ دهی از هفته سوم اسفند ماه تا هفته اول فروردین ماه در نوسان است. شروع دوره رکود از هفته اول تا هفته آخر خرداد ماه متغیر است. به طور کلی آغاز رشد رویشی و ظهور برگ های اولیه در این گیاه با میزان بارندگی ارتباط دارد و با به تاخیر افتادن آن، این مورد نیز دیرتر شروع می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.