مقاله تعیین شاخص های مناسب اندازه گیری سرمایه اجتماعی در رتبه بندی دانشکده های کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین شاخص های مناسب اندازه گیری سرمایه اجتماعی در رتبه بندی دانشکده های کشاورزی دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین شاخص های مناسب اندازه گیری سرمایه اجتماعی در رتبه بندی دانشکده های کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین شاخص های مناسب اندازه گیری سرمایه اجتماعی در رتبه بندی دانشکده های کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین شاخص های مناسب اندازه گیری سرمایه اجتماعی در رتبه بندی دانشکده های کشاورزی :
مقاله تعیین شاخص های مناسب اندازه گیری سرمایه اجتماعی در رتبه بندی دانشکده های کشاورزی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در رفاه اجتماعی از صفحه ۳۵۱ تا ۳۸۲ منتشر شده است.
نام: تعیین شاخص های مناسب اندازه گیری سرمایه اجتماعی در رتبه بندی دانشکده های کشاورزی
این مقاله دارای ۳۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحلیل عاملی
مقاله تحلیل مولفه های اصلی
مقاله سرمایه اجتماعی
مقاله سنجش سطح سرمایه اجتماعی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
طرح مساله: سرمایه اجتماعی، یکی از مهم ترین عناصر پویای نظام اجتماعی و فرهنگی هر جامعه به حساب می آید و فضای ساختاری دانشگاه می تواند منتقل کننده ایده ها، ارزش ها و هنجارهای اجتماعی با ضمانت های اجرایی موثر به دانشگاهیان باشد. هدف اصلی این مقاله، تعیین شاخص های مناسب اندازه گیری سطح سرمایه اجتماعی در بخشی از نظام آموزش عالی (دانشکده های کشاورزی منتخب و مورد مطالعه) و سپس تعیین رتبه هر دانشکده از نظر سطح سرمایه اجتماعی می باشد.
روش تحقیق: تحقیق حاضر از نوع مطالعات پیمایشی می باشد که اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه از دو جامعه آماری (اعضای هیات علمی و پژوهشگران) و دانشجویان دانشکده های مورد مطالعه گردآوری شده است. مطالعه در دو فاز: ۱- طراحی و تایید شاخصهای اندازه گیری سرمایه اجتماعی ۲- رتبه بندی دانشکده های مورد مطالعه از نظر سطح سرمایه اجتماعی بر مبنای شاخصهای تایید شده، محاسبه شاخصهای ترکیبی و در نهایت مقایسه جایگاه دانشکده های مورد مطالعه از نظر سطح سرمایه اجتماعی بر مبنای محاسبه شاخص ترکیبی کل و با استفاده از روش تحلیل مولفه های اصلی، صورت گرفته است.
یافته های تحقیق: یافته های تحقیق بیانگر آن است که شاخصهای مولفه تعمیم یافته اول یعنی مشارکت پذیری اجتماعی و نیز شاخصهای مولفه تعمیم یافته دوم یعنی تعامل و اعتماد اجتماعی مجموعا نزدیک به ۳۱ درصد کل پراکندگی شاخصهای اندازه گیری سطح سرمایه اجتماعی را تبیین کرده و مهم ترین شاخص های تعیین کننده جایگاه و رتبه بندی سطح سرمایه اجتماعی در دانشکده های کشاورزی مورد مطالعه بوده اند.
نتایج تحقیق: به طور کلی نتیجه این تحقیق آگاهی از شاخص های استاندارد و مورد تایید در رتبه بندی واحدهای مورد مطالعه (دانشکده های کشاورزی)، به منظور تعیین جایگاه و سطح دانشکده های مورد مطالعه از نظر سطح سرمایه اجتماعی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.