مقاله بررسی ابزارهای ارزیابی پی آمد درمان در کارآزمایی بالینی سندرم روده تحریک پذیر


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ابزارهای ارزیابی پی آمد درمان در کارآزمایی بالینی سندرم روده تحریک پذیر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ابزارهای ارزیابی پی آمد درمان در کارآزمایی بالینی سندرم روده تحریک پذیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ابزارهای ارزیابی پی آمد درمان در کارآزمایی بالینی سندرم روده تحریک پذیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ابزارهای ارزیابی پی آمد درمان در کارآزمایی بالینی سندرم روده تحریک پذیر :

مقاله بررسی ابزارهای ارزیابی پی آمد درمان در کارآزمایی بالینی سندرم روده تحریک پذیر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در گوارش از صفحه ۲۱۹ تا ۲۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی ابزارهای ارزیابی پی آمد درمان در کارآزمایی بالینی سندرم روده تحریک پذیر
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم روده تحریک پذیر
مقاله ارزیابی پی آمد درمان
مقاله پیامد اصلی
مقاله کارآزمایی بالینی
مقاله شدت علایم
مقاله کیفیت زندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در حال حاضر، ارزیابی اثربخشی درمان در کارآزمایی های بالینی سندرم روده تحریک پذیر (IBS) صرفا بر پایه تغییرات در شدت علایم و طبق نظر بیمار است. در مطالعه حاضر، سه ابزار ارزیابی پی آمد درمان طی یک کارآزمایی بالینی با هم مقایسه شده اند.
روش بررسی: شصت و سه بیمار مبتلا به IBS که در یک کارآزمایی بالینی درمان شناختی-رفتاری و کنترل شده با پلاسبو به مدت ۱۰ هفته شرکت کردند، وارد مطالعه شدند. در ابتدا و انتهای مطالعه بیماران ابزارهای سنجش کیفیت زندگی (IBS-QOL)، شدت علایم (IBS-SSS) IBS، شدت علایم خارج روده ای (EISSS)، و اضطراب و افسردگی (HADS) را تکمیل کردند. پس از درمان، بیماران به ابزارهای (IBS-AR) IBS-Adequate Relief و (IBS-GAI) IBS-Global Assessment of Improvement پاسخ دادند و بر اساس هر کدام از ابزارهای IBS-AR، IBS-GAI به دو گروه پاسخ و عدم پاسخ به درمان تقسیم شدند. سپس، تغییرات نمره کیفیت زندگی، شدت علایم، علایم خارج روده ای، و اضطراب و افسردگی بین دو گروه مقایسه شد.
یافته ها: چهل و شش بیمار (میانگین سنی ۳۱۰۵±۶۹، %۸۲۶ مونث) مطالعه را به پایان رساندند. پس از مطالعه، نتایج هر ۳ ابزار مذکور با هم ارتباط معناداری داشت (ضریب همبستگی ۰۳۸۵-۰۶۸۹ و (p<0.05. در مقایسه با IBS-AR و IBS-GAI، تعریف پاسخ به درمان بر اساس ابزار IBS-SSS با کاهش بیشتری در نمره شدت علایم، علایم خارج روده ای، اضطراب و افسردگی و هم چنین با افزایش بیشتری در نمره کیفیت زندگی همراه بود.
نتیجه گیری: در این مطالعه، تعریف پاسخ به درمان بر اساس ابزار IBS-SSS بهتر از سایر ابزارهای ارزیابی پیامد درمان بیانگر تغییرات در شدت علایم، کیفیت زندگی، و عوامل روانشناختی بود. گرچه در حال حاضر IBS-AR به عنوان ابزار استاندارد جهت بررسی اثربخشی درمان پذیرفته شده است، پیشنهاد می شود از ابزار IBS-SSS نیز به طور هم زمان استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.