مقاله بررسی اثرات تلقیح توام بذر ارقام لوبیا قرمز با باکتری های ریزوبیوم و افزایش دهنده رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات تلقیح توام بذر ارقام لوبیا قرمز با باکتری های ریزوبیوم و افزایش دهنده رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات تلقیح توام بذر ارقام لوبیا قرمز با باکتری های ریزوبیوم و افزایش دهنده رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تلقیح توام بذر ارقام لوبیا قرمز با باکتری های ریزوبیوم و افزایش دهنده رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تلقیح توام بذر ارقام لوبیا قرمز با باکتری های ریزوبیوم و افزایش دهنده رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای آن :
مقاله بررسی اثرات تلقیح توام بذر ارقام لوبیا قرمز با باکتری های ریزوبیوم و افزایش دهنده رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای آن که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در پژوهش در علوم زراعی از صفحه ۳۹ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات تلقیح توام بذر ارقام لوبیا قرمز با باکتری های ریزوبیوم و افزایش دهنده رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای آن
این مقاله دارای ۱۱ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باکتری های افزاینده رشد گیاه
مقاله تلقیح توام بذر
مقاله سویه های Rhizobium leguminosarum biovar phaseoli و عملکرد دانه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظـور تعیین اثــرات تلقیح توام بذر ارقام لـوبیا قرمـز با سویه های مختلف باکتــری Rhizobium leguminosarum biovar phaseoli و باکتری های افزاینده رشد بر عملکرد و تعیین بهترین تلفیق باکتری- رقم، آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در بهار و تابستان سال های زراعی ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ در مزرعه آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد انجام شد. فاکتورهای آزمایشی تلقیح توام بذر با دو سویه باکتری ریزوبیوم و دو سویه باکتری افزاینده رشد شامل Rb-133، Rb-136،Azospirillum+ Rb-133 ، Rb-136+Azospirillum ، Rb-133+Pseudomonas ، Pseudomonas + Rb-136 ویک تیمار بدون تلقیح و بدون کود (شاهد) و یک تیمار کودی (۴۶ کیلوگرم در هکتار نیتروژن) در کرت های اصلی و سه رقم لوبیا قرمز به نام های اختر، گلی و صیاد در کرت های فرعی قرار گرفتند. نتایج وجود اختلاف معنی دار بین کرت های اصلی در خصوص صفات تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، وزن صد دانه و عملکرد دانه را نشان داد. ارقام تلقیح شده توام با باکتری پسودوموناس بیشترین و تیمارهای شاهد (بدون تلقیح و بدون کوددهی) کمترین میزان عملکرد را داشتند. اثرات متقابل بین ارقام و عوامل تغذیه، بر عملکرد دانه در سال اول معنی دار نبود، اما در سال دوم و نیز در تجزیه مرکب دو ساله، اختلاف معنی دار وجود داشت. بیشترین و کمترین عملکرد دانه به ترتیب در تیمار تلقیح بذر رقم اختر با سویه باکتری ریزوبیوم Rb-133 و Pseudomonasو در ارقام گلی و صیاد شاهد به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.