مقاله ارزیابی عملکرد کارکنان شرکت فرآورده های لبنی صباح با استفاده از الگوی ترکیبی ۳۶۰درجه ای و FAHP
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی عملکرد کارکنان شرکت فرآورده های لبنی صباح با استفاده از الگوی ترکیبی ۳۶۰درجه ای و FAHP دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد کارکنان شرکت فرآورده های لبنی صباح با استفاده از الگوی ترکیبی ۳۶۰درجه ای و FAHP کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد کارکنان شرکت فرآورده های لبنی صباح با استفاده از الگوی ترکیبی ۳۶۰درجه ای و FAHP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد کارکنان شرکت فرآورده های لبنی صباح با استفاده از الگوی ترکیبی ۳۶۰درجه ای و FAHP :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
این مقاله با هدف ارزیابی عملکرد کارکنان فراورده های لبنی صباح از سه بعد ویژگی عملکردی، فرایندی و اخلاقی با استفاده ازبازخور ۰۶۳ درجه و تحلیل سلسله مراتبی فازی، در سال ۳۰۳۰ انجام شده است. پژوهش از نوع پیمایشی و برای گردآوری اطلاعات از پرسشنامه، مصاحبه، مشاهده و بررسی اسناد و مدارک استفاده شده است. نتایج بدست آمده پژوهش با توجه به جمع آوری نظر خبرگان و شاخصهای اصلی و فردی شناسایی وتحلیل اطلاعات توسط تکنیک تحلیل سلسله مراتبی فازی صوت گردیده است ودرجه اهمیت شاخصهای هر گروه بیاتگر آن است در مجموع شرکت فراورده های لبنی صباح در زمینه خلاقیت و نوآوری ، وضعیت مناسبی را نداشته و در شاخص کیفیت کارنیز در حد قابل قبولی ارائه خدمت میکند. ودر تکنیک ارزیابی ۰۶۳ درجه می توان قضاوت )بازخورد( افراد متفاوت راجهت ارزیابی عملکرد کارکنان بدست آورد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.