مقاله بررسی کارایی تزریق انواع گازها جهت افزایش ضریب برداشت نفت در یکی از مخازن کربناته شکافدار جنوب غربی ایران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی تزریق انواع گازها جهت افزایش ضریب برداشت نفت در یکی از مخازن کربناته شکافدار جنوب غربی ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی تزریق انواع گازها جهت افزایش ضریب برداشت نفت در یکی از مخازن کربناته شکافدار جنوب غربی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی تزریق انواع گازها جهت افزایش ضریب برداشت نفت در یکی از مخازن کربناته شکافدار جنوب غربی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی تزریق انواع گازها جهت افزایش ضریب برداشت نفت در یکی از مخازن کربناته شکافدار جنوب غربی ایران :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
از دیدگاه ژئومکانیک، شکاف ها در مخازن کربناته مرتبط با سطح جامدی است که چسبندگی کم داشته و تحت تاثیرمشابه در اثر نیروهای تکتونیک در انواع سنگها بوجود می آیند. مدل تخلخل در مخازن شکافدار توسط ماتریکس شکلمی گیرد. تخلخل درون دانه ای (مشابه با تخلخل متداول برای محیط متخلخل) و تخلخل شکاف اغلب تخلخل ثانویه نامیدهمی شود که حجم فضای خالی یا شکاف ها است. هدف از این مقاله بررسی سناریوهای مختلف تزریق گاز در یک مخزنکربناته ی شکافدار می باشد. به همین منظور ابتدا سناریوهای تزریق نیتروژن، تزریق مخلوط نیتروژن و دی اکسید کربن وتزریق دی اکسید کربن را با هم مقایسه می کنیم و در انتها کلیه سناریوهای مختلف بررسی شده را با هم مقایسه می کنیمو به این نتیجه می رسیم که گزینه بازگردانی گاز گزینه مناسب تری نسبت به تزریق سایر گازها به درون مخزن است. زیراعلاوه بر اینکه تولید نفت بیشتری نسبت به سایر گازها دارد، چون از گاز خود مخزن است نسبت به سایر گازها دردسترس تر می باشد که این باعث کاهش قابل ملاحظه ای در هزینه های عملیات ازدیاد برداشت است. بعد از گاز طبیعی سایرگازها با توجه به فشار امتزاج پذیری که دارند دارای تولید نفت بیشتری هستند. یعنی هر چقدر فشار امتزاج پذیری گازکمتر بوده میزان تولید نفت آن بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.