مقاله استفاده از انرژی فراصوت به صورت مستقیم و غیر مستقیم طی خشک کردن میوه ها: تئوری و کاربرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از انرژی فراصوت به صورت مستقیم و غیر مستقیم طی خشک کردن میوه ها: تئوری و کاربرد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از انرژی فراصوت به صورت مستقیم و غیر مستقیم طی خشک کردن میوه ها: تئوری و کاربرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از انرژی فراصوت به صورت مستقیم و غیر مستقیم طی خشک کردن میوه ها: تئوری و کاربرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از انرژی فراصوت به صورت مستقیم و غیر مستقیم طی خشک کردن میوه ها: تئوری و کاربرد :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
خشک کردن یکی از قدیمیترین و مهمترین تکنیکهای فرآوری موادغذایی بشمار میرود. با این وجود زمان انجام فرآیند جهت رسیدن به سطحی از رطوبت که ایمنی محصول نهایی را تضمین نماید، طولانی بوده و لذا صدمات وارده به کیفیت و ارزش غذایی محصول قابل توجه است. امواج فراصوت دستهای ازامواج الکترومغناطیس با دامنه بسامد بین ۲۰kHz تا ۱۰MHz هستند. این امواج با ایجاد بافت اسفنجی در مادهغذایی سبب افزایش نرخ انتقال حرارت و جرم طی خشککردن میشوند. استفاده از انرژی فراصوت بصورت پیشتیمار و یا کاربرد مستقیم در محفظه خشک کن، میتواند بهترین نتیجه را به لحاظ کاهش زمان فرآیند، حفظ ویژگیهای کیفی محصول و راندمان مصرف انرژی به همراه داشته باشد. از طرفی صوتدهی با امواج فراصوت یک روش ایمن، ساده و نسبتاً کم هزینه بوده که قابلیت کاربرد در مقیاس صنعتی را دارد. در این مقاله به پتانسیلهای بالقوه انرژی فراصوت به صورت پیشتیمار و مستقیم پرداخته میشود و مزایا و معایب استفاده از آن بر کیفیت مواد غذایی و چالشهای پیشروی جهت استفاده از فناوری فراصوت در مقیاس صنعتی مورد بررسی قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.