مقاله مروری بر روش های ارزیابی بافت کره
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر روش های ارزیابی بافت کره دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر روش های ارزیابی بافت کره کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر روش های ارزیابی بافت کره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر روش های ارزیابی بافت کره :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
امروزه در بازارهای رقابتی، ارزش غذایی، ساختار و بافت پارامترهای مهم در تعیین پذیرش فراورده های لبنی به ویژه کره توسط مصرف کنندگان می باشد. بافت، عبارت است از تمام ویژگی های مکانیکی یک ماده غذایی که قابل درک توسط گیرنده های مکانیکی، حسی بینایی و شنوایی باشند. از طرفی چربی کره از کریستال های به هم قفل شده تشکیل شده اند و چربی مایع در میان شکاف ها و درزهای آن قرار دارد. سفتی این چربی توسط تعداد نقاط تماس بین کریستال ها تعیین می شود که این عدد به طور معکوس متناسب با اندازه کریستال و اندازه کریستال متناسب با میزان کریستالیزاسیون می باشد. بیشتر روش های به کار گرفته شده جهت تشخیص رفتار رئولوژیکی کره تجربی هستند و سعی می کنند که ادراکات حسی خاصی را تقلید کنند که شامل نفوذسنجی، فشار، برش و اکستروژن می باشند. در این آزمون ها ساختار ماده به دلیل بررسی پاسخ ان به یک استرس یا تغییر شکل به کار گرفته شده تخریب می شود. از این روش ها بیشتر در عملکرد کنترل کیفی استفاده می شود و نتایج آنها یک اندیس و شاخص از قوام و بافت را فراهم می کند تا بتوان عملیات فراوری شیر یا یک مرحله در فرآیند تولید کره را تنظیم کرد. همچنین تلاش های زیادی انجام شده تا خصوصیات ذاتی و داخلی چربی های پلاستیک مورد بررسی قرار گیرند. امروزه از آزمون های رئولوژیکی تغییر شکل کوچک که در آنها ساختار نمونه سالم باقی می ماند جهت بررسی خصوصیات رئولوژیکی چربی شیر، بیشتر به کار برده می شود. لذا در این مقاله با توجه به اهمیت چگونگی ارزیابی بافت کره آزمون های رئولوژیکی تغییر شکل وسیع چربی شیر و کره شامل نفوذسنجی ، فشار، برش و اکستروژن و همچنین آزمون های رئولوژیکی تغییر شکل کوچک چربی شیر و کره مورد بررسی قرار گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.