مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی بررسی خواص رئولوژی آن


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی بررسی خواص رئولوژی آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی بررسی خواص رئولوژی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی بررسی خواص رئولوژی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بکارگیری امواج فراصوت درتهیه نان سالم و بدون افزودنی بررسی خواص رئولوژی آن :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
باتوجه به اینکه گلوتن جز ضروری ساختار نان است. نانهای باگلوتن ضعیف اغلب بافت داخلی زبر،حجم کم وکیفیت پایینی دارند و در نهایت مقبول نمیباشد و از آن خمیری شل و بیقوام بدست میآید و نهایتاً حجم نان حاصل کمتر میشود . بهبود دهنده های شیمیایی خواص فیزیکی گلوتن را در طول تخمیر اصلاح می کند، به نحوی که نانی با کیفیت بهتر حاصل می شودولی به دلیل اثرات سوئی که برمعده میگذارند در سال های اخیر تعداد افزودنی های مورد استفاده کاهش یافته، زیرا برنامه های ایمنی غذا، استفاده از مواد شیمیایی را محدود ساخته است. برومات پتاسیم و بنزوئیل پراکسید امروزه از فهرست افزودنی های مورد استفاده در تهیه نان در بریتانیا خارج شده اند فشار مشتریان برای حذف چنین افزودنی از آرد رو به افزایش است. دراین تحقیق ازامواج فراصوت به هدف جایگزینی باافزودنی ها و بهبود دهنده ها بویژه افزودنی های شیمیایی در آردهای با گلوتن ضعیف انجام شدو خواص رئولوژی وحجم سنجی نان بررسی شد.مناسبترین حجم، شدت صوت ۷۰ درصد و زمان ۳ دقیقه بهترین تیماردرنظرگرفته شدوتیمار بهینه برای کاهش سفتی نان شدت ۵۰ و زمان ۵ دقیقه معرفی شد. حجم نان ۴/۵ml/gr و سفتی نان حدود ۵۰ تا ۶۰ نیوتن محاسبه شد. صوت باعث ایجاد نانی با بافت بسیارخوب وحجیم شد وهمچنین صوت باعث کاهش سفتی نان نیزگردید صوت میتواندجایگزین مناسبی بجای افزودنی ها وب هبود دهنده ها در نان باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.