مقاله اثر نانولیپوزوم نایسین بر رشد باکتری های اسید لاکتیک و ویژگی های فیزیکی- شیمیایی در طی رسیدن پنیر لیقوان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نانولیپوزوم نایسین بر رشد باکتری های اسید لاکتیک و ویژگی های فیزیکی- شیمیایی در طی رسیدن پنیر لیقوان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نانولیپوزوم نایسین بر رشد باکتری های اسید لاکتیک و ویژگی های فیزیکی- شیمیایی در طی رسیدن پنیر لیقوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نانولیپوزوم نایسین بر رشد باکتری های اسید لاکتیک و ویژگی های فیزیکی- شیمیایی در طی رسیدن پنیر لیقوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نانولیپوزوم نایسین بر رشد باکتری های اسید لاکتیک و ویژگی های فیزیکی- شیمیایی در طی رسیدن پنیر لیقوان :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
پنیر لیقوان از جمله پنیرهای بومی استان آذربایجان شرقی می باشد و از شیر خام و بدون گذراندن مرحله پاستوریزاسیون حرارتی تولید می گردد. بنابراین امکان زنده ماندن باکتری های بیماریزا وجود دارد. استفاده از نانولیپوزوم، حاوی مواد ضد میکروبی، روشی مناسب به حساب می آید و می تواند مشکلات استفاده از مواد ضد میکروبی به صورت مستقیم در محصولات غذایی، از جمله محصولات لبنی را کاهش دهد و زمان ماندگاری آن ها را افزایش دهد. هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر نانولیپوزوم نایسین بر رشد باکتری های اسید لاکتیک و ویژگی های فیزیکی- شیمیایی پنیر لیقوان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.