مقاله مطالعه تهیه فیلم خوراکی ضد میکروبی زئین به همراه اسانس آویشن شیرازی علیه باکتریهای بیماریزا در پنیر سفید ایرانی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تهیه فیلم خوراکی ضد میکروبی زئین به همراه اسانس آویشن شیرازی علیه باکتریهای بیماریزا در پنیر سفید ایرانی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تهیه فیلم خوراکی ضد میکروبی زئین به همراه اسانس آویشن شیرازی علیه باکتریهای بیماریزا در پنیر سفید ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تهیه فیلم خوراکی ضد میکروبی زئین به همراه اسانس آویشن شیرازی علیه باکتریهای بیماریزا در پنیر سفید ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تهیه فیلم خوراکی ضد میکروبی زئین به همراه اسانس آویشن شیرازی علیه باکتریهای بیماریزا در پنیر سفید ایرانی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
هدف این تحقیق استفاده از اسانس آویشن شیرزای در فیلم خوراکی زئین برای جلوگیری از رشد میکربهای عامل فساد و بیماریزای پنیر بود. فیلم زیین دو درصد با استفاده از اسید استیک یک درصد و پلاستی سایزر گلیسرول و به روش کاستینگ خشک تهیه و قبل از ریختن در پلیت، تعداد پنج تیمار از غلظتهای مختلف اسانس آویشن در فیلم تهیه شد. برای ارزیابی خصوصیات ضد باکتریایی فیلمها از روشهای دیسک و انتشار سطح در محیط BHI استفاده شد. لذا کشت ۲۴ ساعته باکتری در غلظتهای مختلف در دماهای ۸ و ۱۵ درجه سلسیوس به محیط کشت مولر هینتون آگار منتقل و از ۴ دیسک با غلظتهای متفاوت اسانس آویشن شیرازی استفاده شد. برای ارزیابی فیلمهای حاوی اسانس در پنیر سفید ایرانی، استریپهای پنیر با اندازه مشخص شد. تعداد ۲۴ نمونه در دو تکرار برای ۷ گروه تهیه و در مجموع ۳۳۶ استریپ در نظر گرفته شد. برای مطالعه اثر ضدمیکربی فیلمها با مدل ساندویچ همبرگر، پس از تلقیح میزان مشخص استوکهای باکتری ۲۰ ساعته به دو سمت، استریپ پنیر بین دو فیلم و در دمای یخچال نگهداری و در فواصل زمانی مشخص شمارش باکتریها در محیط کشت اختصاصی انجام شد. خواص مکانیکی فیلم، میزان رشد میکربی پاسخهای مورد مطالعه در تحقیق بودند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان دهنده همافزایی مهم اسانس گیاه آویشن شیرازی در مقابل باکتریها بود. با افزایش درصد نگهدارنده به فیلم زئین، خواص نفوذپذیری آن کاهش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.