مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی اسانس گیاهان دارویی، میخک، زنیان و مرزه بر کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم پس از برداشت توت فرنگی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی اسانس گیاهان دارویی، میخک، زنیان و مرزه بر کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم پس از برداشت توت فرنگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی اسانس گیاهان دارویی، میخک، زنیان و مرزه بر کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم پس از برداشت توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی اسانس گیاهان دارویی، میخک، زنیان و مرزه بر کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم پس از برداشت توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر ضد قارچی اسانس گیاهان دارویی، میخک، زنیان و مرزه بر کنترل قارچ Rhizopus stolonifer عامل پوسیدگی نرم پس از برداشت توت فرنگی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آلودگی های قارچی عامل بسیاری از خسارات بعد از برداشت محصولات کشاورزی بخصوص توت فرنگی می باشند. برای کنترل این آلودگی ها از قارچ کش شیمیایی استفاده می شود که علاوه بر هزینه زیاد و ضرر برای سلامتی انسان در زنجیره غذائی نیز تجمع کرده و موجب آلایندگی محیط زیست و اکوسیستم ها می گردند. هدف از این تحقیق بررسی اسانس های ضدقارچی، چند گیاه دارویی در کنترل این قارچ ها و جایگزین کردن آنها به جای قارچ کش های شیمیایی بود. مهمترین قارچ بیماری زا در دوره پس از برداشت توت فرنگی Rhizopus stolonifer (عامل پوسیدگی نرم) می باشد که خسارت جبران ناپذیری را روی توت فرنگی پس از برداشت ایجاد می کند. برای جلوگیری از رشد قارچ و کنترل آن آزمایش اثر ضدقارچی اسانس های گیاهان میخک، مرزه و زنیان در کنترل بیماری پوسیدگی نرم (Rhizopus stolonifer) در آزمایشگاه روی محیط کشت PDA با غلظت های ۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰ و ۵۰۰ پی پی ام در محیط کشت، به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کامل تصادفی در ۴ تکرار انجام گردید. نتایج آزمایش نشان د اد که اسانس زنیان و میخک به ترتیب بیشترین و کمترین تأثیر را بر رشد قارچ داشتند و غلظت مهارکننده رشد میسلیوم قارچ Rhizopus برای مرزه و زنیان ۳۰۰ پی پی ام و برای اسانس میخک ۵۰۰ پی پی ام بود. بنابراین اسانس گیاهان زنیان و مرزه به علت خاصیت ضدقارچی بالا می توان از آنها به ع نوان جایگزین مناسب قارچ کشهای شیمیایی در کنترل بیماری های پس از برداشت وت فرنگی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.