مقاله تولید بیونانوکامپوزیت ایزوله پروتئین آبپنیر/نانوبلورسلولز و بررسی ویژگیهای فیزیکی آن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید بیونانوکامپوزیت ایزوله پروتئین آبپنیر/نانوبلورسلولز و بررسی ویژگیهای فیزیکی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید بیونانوکامپوزیت ایزوله پروتئین آبپنیر/نانوبلورسلولز و بررسی ویژگیهای فیزیکی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید بیونانوکامپوزیت ایزوله پروتئین آبپنیر/نانوبلورسلولز و بررسی ویژگیهای فیزیکی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید بیونانوکامپوزیت ایزوله پروتئین آبپنیر/نانوبلورسلولز و بررسی ویژگیهای فیزیکی آن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه فیلمها و پوششهای خوراکی بر پایه پروتئین ودیگر پلیمرهای طبیعی وارد صنعت بسته بندی شده اند. این فیلمها علاوه بر زیست تخریب پذیری و خصوصیات ممانعتی خوب در برابر گازها، ازخواص مکانیکی و نفوذ پذیری به بخار آب ضعیفی برخوردارند.لذا در این تحقیق، فیلمهای بیونانوکامپوزیتی بر پایه ایزوله پروتئین آبپنیر با افزودن نانوبلورسلولزهای به دست آمده از هیدرولیز اسیدی در سه سطح ۲/۵,۵,۷/۵ درصد وزنی با روش قالب ریزی محلول تهیه شدند و تاثیر سطوح مختلف نانوبلور سلولز روی ضخامت، شفافیت،حلالیت و نفوذ پدیری به بخار آب نانوکامپوزیتها بررسی شد. با افزودن نانوبلورهای سلولز در دو سطح۲/۵,درصد، حلالیت فیلمها به ترتیب به طورمعنیداری افزایش یافت و این روند برای سطح ۷/۵درصد معکوس گزارش شد. افزودن نانوبلورهای سلولز سبب کاهش تراوایی فیلمها به بخار آب شد که تا ۳۶ درصد توانست نفوذپذیری به بخار آب را کاهش دهد. شفافیت فیلمها با افزایش مقدار نانوبلور سلولز کاهش یافت و تاثیر سطوح مختلف نانوبلور سلولز روی ضخامت فیلمها معنی دار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.