مقاله غنی سازی محصولات لبنی با ویتامین D


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی محصولات لبنی با ویتامین D دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی محصولات لبنی با ویتامین D  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی محصولات لبنی با ویتامین D،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی محصولات لبنی با ویتامین D :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
هدف از این مطالعه بررسی اثر غنی سازی ویتامین D در محصولات لبنی مانند شیر ، پنیر و ماست می باشد.ویتامین آماده سازی قبل از استاندارد محتوای چربی و با جدایی ۲۳ چربی به فراوردههای لبنی اضافه شد . به هدف بهبود عملکردی و D 77 آماده سازی ویتامین پس از این مرحله اضافه شده است. غنی سازی پنیر با ویتامین در دسترس بودن این ویتامین فراتر از شیر مایع می باشد. با این حال، پنیر حساس به تغییرات نامطلوب عطر و طعم دردراز مدت می باشد و باکتری ها و آنزیم موجود ممکن است سبب کاهش ویتامین های اضافه شده کاهش یابند. وقتیغنی سازی به طور مستقیم به شیر پنیر انجام شد، مشخص شد که بیش از ۸۰ ویتامین۳Dدر پنیر ، بدون در نظرگرفتن شکل غنی سازی حفظ شد. ویتامین۳Dغنی شده با این روش به مدت ۹ ماه در پنیر چدار با ثبات بود. در ماست هم فرایندHSTS2چربی شیر برای ۲۱ روز، ذخیره شده بود با ویتامین تجزیه و تحلیلD قبل از پردازش ور د ۰,۱۴ انجام می و ۲۱ انجام شد.سه تکرار ازHTSTپاستوریزه شیر ۲ چربیUHTپاستوریزه ۲ شیرکاکائو چربی و ماست توت فرنگی کم چرب تولید شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.