مقاله بهینه سازی فرایند تولید خاویار با استفاده از روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند تولید خاویار با استفاده از روش سطح پاسخ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند تولید خاویار با استفاده از روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند تولید خاویار با استفاده از روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند تولید خاویار با استفاده از روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در کنار روش فراوری سنتی، استفاده از نمک و مواد نگهدارنده و دمای پائین، روشهای دیگری نیز برای افزایش عمر ماندگاری خاویار وجود دارند. هدف اصلی این مطالعه ارزیابی قابلیت ترکیب اسانس آویشن شیرازی ۰-۰/۰۶ وزنی/وزنی)، نایسین۰-۱۸ میلی گرم/کیلوگرم) و سوربات پتاسیم۰-۱۰۰۰ میلی گرم/ کیلوگرم در فرآوری خاویار است. نتایج نشان می دهند که سوربات پتاسیم، اسانس آویشن شیرازی و نایسین تیمارهای مؤثری جهت محدود کردن رشد کلی میکروارگانیسمها و کپک و مخمر هستند. به علاوه استفاده از روش سطح پاسخ نشان می دهد که مدل درجه دو به عنوان تابعی از غلظت مواد نگهدارنده، به آسانی قادر به پیش بینی تعداد کلیمیکروارگانیسمها و کپک و مخمرها می باشد. بهینه غلظت مواد نگهدارنده جهت نگهداری خاویار عبارت است از ترکیب ۱۰۰۰ میلی گرم/ کیلوگرم سوربات پتاسیم ۰/۰۶ وزنی/وزنی اسانس آویشن شیرازی و ۶ میلی گرم/کیلوگرم نایسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.