مقاله تاثیر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر در دمای ?۴۷
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر در دمای ?۴۷ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر در دمای ?۴۷ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر در دمای ?۴۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین آب پنیر در دمای ?۴۷ :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در مقاله حاضر پروتئین هیدرولیز شده از ایزوله پروتئین آب پنیرتوسط آنزیم آلکالاز تولید شد. اثر متغیرهای دما ( ۴۷ درجه سانتی گراد)، زمان ( ۳۰و۶۰و۹۰و۱۲۰و۱۵۰و ۱۸۰ و ۲۱۰ دقیقه) و نسبت آنزیم به سوبسترا ۳۰و۶۰ و ۹۰ واحد آنسون بر کیلوگرم پروتئین بر میزان درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی در قالب طرح کاملاًتصادفی بررسی گردید. بیشترین میزان درجه هیدرولیز و کمترینطول زنجیره در زمان هیدرولیز ۱۲۰ دقیقه و نسبت آنزیم ۶۰ واحد آنسون حاصل شدکه تحت این شرایط میزان درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی به ترتیب به۳۶/۲۳درصدو۲/۷۶رسید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.