مقاله بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیائی و میکروبی شیر خام شتر تک کوهانه ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیائی و میکروبی شیر خام شتر تک کوهانه ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیائی و میکروبی شیر خام شتر تک کوهانه ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیائی و میکروبی شیر خام شتر تک کوهانه ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیائی و میکروبی شیر خام شتر تک کوهانه ایران :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
از ۱۰ نفر شتر تک کوهانه که از گیاهان منطقه ورامین تغذیه می نمودند ، بصورت دستی در شرایط یکسان و بهداشتی از شیر آنها نمونه گیری شد.نمونه ها پس از جمع آوری در دمای ۴ درجه سانتی گراد به آزمایشگاه انتقال داده و آزمونهای میکروبی( شمار کلی میکروب های هوازی، کلی فرمها، کلی فرم مدفوعی و اسپور های هوازی مزوفیل) و آزمونهای فیزیکوشیمیائی (اندازه گیری اسیدیته وpHو اندازه گیری غلظت فلزات آهن، مس و منگنز انجام گردیداسیدیته وpHدر شیر خام به ترتیب۰/۰۷۱۵±۱/۶۵گرم /لیتراسیدلاکتیک و۰/۰۷۸۳±۶/۵ غلظت فلزات اهن مس ومنگنز به ترتیب ۰/۰۴۸± ۲/۵۳۹ و۰/۰۰۷±۰/۲۱۳ و۰/۰۱۹±۰/۰۹۸ Mg/l و شمار کلی میکروب های هوازی، کلی فرمها، کلی فرم مدفوعی و اسپور های هوازی مزوفیل به ترتیب ۰/۰۷۹± ۵/۳ و۰/۰۲۵ ± ۳/۷۷ و ۰/۰۹۲±۱/۴۷و۰/۰۶۰± ۲/۴۷ .(log c.f.u./ml) می توان نتیجه گیری نمود که شیر خام شتر قابلیت تبدیل به محصولات قابل عرضه را دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.