مقاله بررسی تاثیر پرتودهی گاما بر ویژگیهای ضداکسایشی آب آلبالو


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پرتودهی گاما بر ویژگیهای ضداکسایشی آب آلبالو دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پرتودهی گاما بر ویژگیهای ضداکسایشی آب آلبالو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پرتودهی گاما بر ویژگیهای ضداکسایشی آب آلبالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پرتودهی گاما بر ویژگیهای ضداکسایشی آب آلبالو :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
آب آلبالو محصولی است تخمیر نشده ولی قابل تخمیر، که به روش فیزیکی از میوه سالم و رسیده آلبالو به دست میآید. تولید سالانه آلبالو در ایران تقریبیا ۱۰۲ هزار تن میباشد. پرتودهی گاما، روشی غیرحرارتی است که جهت بهبود کیفیت بهداشتی و افزایش عمرانباری محصولات به کار گرفته میشود. در این مطالعه محتوای آنتوسیانین کل و ویژگیهای ضداکسایشی (به دو روشDPPH و FRAP در نمونههای آب آلبالو قبل و بعد از فرآیند پرتودهی۰-۳کیلوگری) تعیین گردید. نتایج به دست آمده نشان داد، با افزایش دز پرتودهی محتوای آنتوسیانین کل در تمام سطوح پرتودهی کاهش مییابد.همچنین مشخص گردید که بین محتوای آنتوسیانین کل و ویژگیهای ضداکسایشی همبستگی خوبی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.