مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Biarum straussii با روش ۲ و ۲-دی فنیل۱-پیکریل هیدرازیل (DPPH)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Biarum straussii با روش ۲ و ۲-دی فنیل۱-پیکریل هیدرازیل (DPPH) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Biarum straussii با روش ۲ و ۲-دی فنیل۱-پیکریل هیدرازیل (DPPH) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Biarum straussii با روش ۲ و ۲-دی فنیل۱-پیکریل هیدرازیل (DPPH)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه Biarum straussii با روش ۲ و ۲-دی فنیل۱-پیکریل هیدرازیل (DPPH) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
زمینه و هدف: رادیکال های آزاد باعث ایجاد بیماری های زیادی در انسان می شوند. آنتی اکسیدان ها با خنثی سازی رادیکال های آزاد از یک طرف باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سکته می شوند و از طرف دیگر از پیشرفت سرطان ها جلوگیری می کنند. جنس بی آروم (Biarum) از جنس های مهم تیره گل شیپوری (Araceae ) است که اغلب گونه های آن ارزش غذایی، زینتی و دارویی دارند. غده گیاه Biarum straussii یک منبع غنی از مواد پلی فنولی است که تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است. لذا این پژوهش برای اولین بار به منظور بررسی خواص آنتی اکسیدانی غذه این گونه انجام شده است. مواد و روش ها: در این پژوهش پس از جمع آوری و خشک کردن ، گیاه Biarum straussii توسط هرباریوم جهاد کشاورزی تایید شد. از غده های زیرزمینی آن به روش ماسیراسیون عصاره اتانولی گرفته و این عصاره را توسط دستگاه روتاری تحت خلا تا حد امکان تغلیظ و در درون یک ظرف شیشه ای در بسته در یخچال برای آزمایشات نگهداری شد. و همچنین برای تعیین قدرت مهار رادیکال آزاد در روش DPPH از روش استانداردGyamfi استفاده شد. جذب نمونه ها پس از ۱۰، ۲۰ و ۳۰ دقیقه انکوباسیون در دمای اتاق در محل تاریک در غلظت های (۰/۰۵mg/ml، ۰/۰۲، ۰/۱، ۰/۲۵، ۰/۵) در طول موج ۵۱۷ نانومتر خوانده شده و کلیه اندازه گیری ها در سه روز متوالی و در سه تکرار محاسبه گردید. یافته ها: نتایج نشان داد که بالاترین میزان مهار رادیکال آزاد در غلظت (۰/۱mg/ml) 0/86 ± ۵۸/۰۳ است که نشان دهنده فعالیت انتی اکسیدانی بالای این گیاه در غلظت متوسط می باشد. نتیجه گیری: عصاره اتانولی غده B.straussii یک منبع بالقوه از آنتی اکسیدان های طبیعی است و می تواند یک جایگزین برای آنتی اکسیدان های مصنوعی موجود باشد. عصاره اتانولی این گیاه در تمام غلظت های (۰/۰۵mg/ml، ۰/۰۲، ۰/۱، ۰/۲۵، ۰/۵) فعالیت انتی اکسیدانی از خود نشان داد و همچنین کاهش میزان جذب و در نتیجه افزایش میزان درصد مهار اکسیداسیون گونه مورد مطالعه، وجود قدرت مهار اکسیداسیون را برای عصاره این گیاه اثبات نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.