مقاله سنجش بافت میوه ی کیوی با استفاده از آزمون غیرمخرب آکوستیک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنجش بافت میوه ی کیوی با استفاده از آزمون غیرمخرب آکوستیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش بافت میوه ی کیوی با استفاده از آزمون غیرمخرب آکوستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش بافت میوه ی کیوی با استفاده از آزمون غیرمخرب آکوستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش بافت میوه ی کیوی با استفاده از آزمون غیرمخرب آکوستیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
طی سال های اخیر روش های مختلفی در آزمون های غیرمخرب محصولات کشاورزی به منظور تعیین میزان رسیدگی، جداسازی، درجه بندی و سایر عملیات فرآوری تعریف شده است، که یکی از روش های غیرمخرب و ارزان، استفاده از خواص صوتی (روش آکوستیک) ماده است. در این تحقیق ابتدا با استفاده از طرح کاملا تصادفی و روش عبور پالس صوتی از درون بافت میوه، زمان و سرعت عبور صوت از درون بافت را بدست آورده و سپس همان نمونه ها تحت آزمون مکانیکی توسط دستگاه آزمون مواد قرار گرفته و دو پارامتر سفتی و انرژی نفوذ میوه ها نیز استخراج شدند. در نهایت رابطه ی بین آزمون غیرمخرب و آزمون مخرب بررسی شد. با استفاده از آزمون آکوستیک، میانگین زمان عبور صوت و میانگین سرعت عبور صوت به ترتیب برابر با (m/s) 61/355و (m/s) 66/345شد. با بررسی نتایج آزمون مخرب مطابق آنچه انتظار می رفت، هر چه سفتی میوه ی مورد نظر بیشتر باشد، انرژی نفوذ در آن میوه بیشتر است. متوسط سفتی و انرژی نفوذ برای میوه ی کیوی به ترتیب برابر با N 45/495 و ۰/۶۰۱ J می باشد. با بررسی نتایج آزمون مخرب، معیاری از سفتی میوه ها بدست می آید و می توان جهت بررسی امکان استفاده از آکوستیک به صورت غیرمخرب آن استفاده کرد. با مقایسه ی همزمان نتایج این دو آزمون، رابطه ی بین سفتی و سرعت عبور صوت با ضریب همبستگی ۰/۱۱ و معادله ی درجه ۵ و روند افزایشی بدست آمد، به این معنی که هرچه میوه کیوی سفت تر باشد، شاخص سفتی و متعاقب آن انرژی نفوذ در آن نیز بیشتر بوده و بنابراین سرعت عبور صوت از آن نیز بیشتر است. با استفاده از روش ذکر شده، در محصولاتی نظیر کیوی که به ضربه حساس می باشد می توان به جای اعمال ضربه، از بلندگو به جای ابزار مکانیکی برای تولید صدا استفاده شود. از این سیستم می توان جهت درجه بندی رسیدگی میوه ها استفاده نمود. همچنین با توجه به روابط به دست آمده می توان نتیجه گرفت که آزمون آکوستیک می تواند به صورت یک آزمون غیرمخرب، برخی پارامترهای مرتبط با رسیدگی میوه کیوی را اندازه گیری کرده و آن ها را پیش بینی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.