مقاله تحلیل فنی و اقتصادی آب گرمکن های خورشیدی با سطح جاذب لوله شیشه ای (لوله خلأ) و مقایسه آن با کلکتورهای مسطح


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل فنی و اقتصادی آب گرمکن های خورشیدی با سطح جاذب لوله شیشه ای (لوله خلأ) و مقایسه آن با کلکتورهای مسطح دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل فنی و اقتصادی آب گرمکن های خورشیدی با سطح جاذب لوله شیشه ای (لوله خلأ) و مقایسه آن با کلکتورهای مسطح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل فنی و اقتصادی آب گرمکن های خورشیدی با سطح جاذب لوله شیشه ای (لوله خلأ) و مقایسه آن با کلکتورهای مسطح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل فنی و اقتصادی آب گرمکن های خورشیدی با سطح جاذب لوله شیشه ای (لوله خلأ) و مقایسه آن با کلکتورهای مسطح :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در این مقاله عملکرد فنی و اقتصادی یک سیستم گرمایش آب خورشیدی از نوع جابجایی طبیعی(ترموسیفون) با سطح جاذب لوله شیشه ای نوع هیت پایپ و مقایسه آن با سیستم مشابه با کلکتورهای مسطح در ۱۲ شهر ایران که دارای اقلیم آب و هوایی متفاوتی می باشند بررسی گردید. با داشتن مشخصات جغرافیایی شهرهای مورد نظر و زاویه تابش بهینه و با استفاده از محاسبات تابشی با احتساب شرایط یکسان از نظر ظرفیت ، مصرف و شرایط محیطی ، کارایی سیستم های مورد نظر ، تحت بررسی قرار گرفت . همچنین با مطالعه قیمت های این سیستم ها در بازار ایران می توانیم به ارزیابی اقتصادی سیستم های مذکور بپردازیم .پیش بینی می گردد این مقاله معیار مناسبی جهت انتخاب نوع آبگرمکن خورشیدی با کارایی بیشتر در هر یک از شهرهای مورد نظر از جهات فنی و اقتصادی باشد . چنانچه می بینیم آبگرمکن خورشیدی نوع هیت پایپ عملکرد مناسبتری نسبت به نوع صفحه مسطح خصوصا در مناطق سرد و با تابش پایین دارد که بر حسب میزان جذب انرژی خورشیدی ، سهم مصرف انرژی خورشیدی ، بازگشت سرمایه و میزان مصرف سوخت کمکی بیان شده است. در پایان مصرف کننده می تواند با توجه به محل سکونت خود در هر یک از اقلیم های تابشی که نقشه آن موجود می باشد نوع سیستم آبگرمکن خورشیدی مناسب را با توجه به کارایی،میزان جذب انرژیخورشیدی ، میزان صرفه جویی انرژی الکتریکی و برگشت سرمایه انتخاب نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.