مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک، گلایسین، بتائین و گلایسین بتائین بر خصوصیات مورفولوژیک گل آهار تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک، گلایسین، بتائین و گلایسین بتائین بر خصوصیات مورفولوژیک گل آهار تحت تنش شوری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک، گلایسین، بتائین و گلایسین بتائین بر خصوصیات مورفولوژیک گل آهار تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک، گلایسین، بتائین و گلایسین بتائین بر خصوصیات مورفولوژیک گل آهار تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اسید سالیسیلیک، گلایسین، بتائین و گلایسین بتائین بر خصوصیات مورفولوژیک گل آهار تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گل آهار از جمله گیاهان حساس به شوری می باشد و از طرفی شوری مهمترین عامل محیطی محدود کننده رشد و تولیدمحصول در گیاهان م یباشد. لذا این آزمایش در سال زراعی ۹۳-۱۳۹۲ در گلخانه تحقیقاتی مجتمع آموزش عالی شیروان با هدف بررسی تأثیر اسید سالیسیلیک، گلایسین، بتائین و گلایسین بتائین بر خصوصیات مورفولوژیک گل آهار تحت تنش شوری در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۱۱ تیمار در سه تکرار انجام شد. در این تحقیق کلیه ترکیبات آلی با غلظت۱۰ میلی مولار استفاده شد. تنش شوری اعمال شده نیز در سطوح ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار کلرید سدیم بود. صفات موردمطالعه شامل ارتفاع بوته، قطر گلآذین، وزن خشک اندام هوایی و ریشه، قطر گل، تعداد گلبرگ می باشد. نتایج نشان داد که تأثیر اسید سالیسیلیک، گلایسین، بتائین و گلایسین بتائین بر کلیه صفات مورفولوژیک در گل آهار تحت تنش شوری درسطح یک درصد معنیدار بود. با افزایش تنش شوری از ۱۰۰ به ۲۰۰ میلی مولار کلرید سدیم، کلیه صفات مورد بررسی به طور معنی داری کاهش یافت. به طور کلی نتایج نشان داد که اسید سالیسیلیک در بین ترکیبات آلی مورد استفاده، صفاتمورد مطالعه را به میزان بیشتری در گل آهار تحت تنش شوری افزایش داد و به عبارتی اثر مخرب تنش را بر گیاه به میزانبیشتری کاهش داد. بنابر این سالیسیلیک اسید باعث افزایش تحمل گل آهار به تنش شوری گردید. پس از اسید سالیسیلیک، به ترتیب گلایسین بتائین، گلایسین و بتائین قرار داشت. لازم به ذکر است که در مجموع استفاده از ترکیبات آلی نسبت به شاهد (بدون استفاده از ترکیبات آلی) باعث تخفیف اثرات تنش شوری شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.