مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی ، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام بومی و در دست معرفی برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی ، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام بومی و در دست معرفی برنج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی ، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام بومی و در دست معرفی برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی ، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام بومی و در دست معرفی برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی ، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام بومی و در دست معرفی برنج :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی صفات مورفولوژیکی ، عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام بومی و دردست معرفی برنج ، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار و با ۱۲ رقم تیمار در سال زراعی ۱۳۹۱ در شهرستان ساری اجرا گردید. ارقام جدید ودر دست معرفی برنج شامل پرتو ، جهش ، دانش ، جلودار و ارقام بومی شامل سنگ طارم ، سفید رود ، دیلمانی ، طارم ، فجرمیلاد ، نوک سیاه وR9بودند. نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس نشان داد که اثر تیمار ارقام روی ارتفاع بوته ، تعدادپنجه ، وزن هزاردانه و عملکرد دانه در سطح احتمال ۱ درصد و هم چنین روی طول خوشه و تعداد دانه پر در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار بوده است. بلندترین ارتفاع بوته در سه رقم دیلمانی , طارم و نوک سیاه به دست امد. بلندترین طول خوشه از رقم پرتو و بیشترین تعداد پنجه از رقم سفیدرود حاصل شد. بیشترین تعداد دانه پر از رقم پرتو و بیشترین وزن هزاردانه از رقم دانش به دست آمد. بیشترین عملکرد دانه نیز از سه رقم دانش ، جلودار و پرتو (به ترتیب ۵۳۹۵و۴۷۴۳ و ۴۷۱۳ کیلوگرم در هکتار) حاصل شد. با توجه به نتایج تحقیق ، استفاده از ارقام جدید برنج شامل دانش ، جلودار و پرتو جهت حصول حداکثر عملکرد در منطقه توصیه می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.