مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی وکیفی چهاررقم یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی وکیفی چهاررقم یونجه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی وکیفی چهاررقم یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی وکیفی چهاررقم یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی صفات مورفولوژیکی وکیفی چهاررقم یونجه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی کیفیت علوفه و ارتباط آن باصفت مورفولوژیک دریونجه زراعی ۴رقم یونجه درسال ۱۳۹۰ درمزرعه شهرستان دیواندره بااستفاده ازطرح بلوک های کامل تصادفی باسه تکرار موردارزیابی قرارگرفتند صفات ارتفاع بوته تعدادساقه فرعی تعدادگره روی ساقه مساحت برگ و صفات کیفی ماده خشک قابل هضم DMD وپروتئین خام CP مورد بررسی قرارگرفتند براساس این نتایج تمام صفات مورد بررسی به استثنای تعدادگروه روی ساقه ی فرعی درسطح احتمال ۰/۰۵ معنی داربودند بیشترین میزان ارتفاع بوته دررقم هوراند مشاهده شد و کمترین مقدار آن دررقم مائوپا مشاهده شد بیشترین تعدادساقه فرع یدررقم الهرد مشاهده شد وبین سایرتیمارها ازلحاظ تعدادساقه فرعی اختلاف معنیداری مشاهده نشد بیشترین میزان مساحت برگ دررقم هوراند مشاهده شد رقم رنجر ازبیشترین میزان ماده خشک قابل هضم برخوردار بود بیشترین میزان پروتئین خام دررقم هوراند و رقم رنجر مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.