مقاله بررسی اثر همزیستی قارچ Glomusveriform و سطوح مختلف شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ذرت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر همزیستی قارچ Glomusveriform و سطوح مختلف شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ذرت دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر همزیستی قارچ Glomusveriform و سطوح مختلف شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ذرت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر همزیستی قارچ Glomusveriform و سطوح مختلف شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر همزیستی قارچ Glomusveriform و سطوح مختلف شوری بر برخی صفات فیزیولوژیک ذرت :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثرتنش شوری و همزیستی قارچ Glomusveriform برصفات فیزیولوژیک ذرت رقم سینگل کراس ۷۰۴ ازمایش گلدانی بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار دردانشکده کشاورزی شاهرود اجرا شد عامل اصلی دوسطح حضوروعدم حضورقارچ میکوریزا Glomusveriform وهمچنین سه سطح شوری ۰و۴و۸بوده است برای اعمال شوری ازمحلول نمک NaCl درآب آبیاری استفاده شد نتایج نشان داد که دراثراعمال تنش شوری کاهش معناداری درصفات فیزیولوژیک موردبررسی دیده شد بااین وجود حضورقارچ میکوریزا تاحدودی اثرات این تنش را تعدیل کرده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.