مقاله ارزیابی اثرات تغییر در بستر کشت بر عملکرد مارچوبه در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات تغییر در بستر کشت بر عملکرد مارچوبه در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات تغییر در بستر کشت بر عملکرد مارچوبه در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات تغییر در بستر کشت بر عملکرد مارچوبه در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات تغییر در بستر کشت بر عملکرد مارچوبه در شرایط آب و هوایی شمال خوزستان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
مارچوبه به عنوان یکمحصول صادراتی و یکی از پر درآمدترین محصولات در مقایسه با سایر سبزیجات است کشورهای امریکا، فرانسه، اسپانیا و ژاپن به ترتیب با ۱۱۴۰۰۰، ۱۷۰۰۰، ۱۳۰۰۰، ۱۱۰۰۰ هکتار مهمترین تولید کننده های مارچوبه در دنیا هستند،. درایران کشت مارچوبه بر اساس روشهای توصیه شده در سایر کشور ها بوده واین امربدون در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی، وضعیت بافتو دیگرخصوصیات خاکمی باشد، به دلیل نیمه سنگین بودن خاک خوزستان ونیز پایین بودن میزان مواد آلی و هموس در خاک، استفاده از کود دامی در عملکرد تاثیر گذارمی باشد اما تاثیر میزانهای مختلف کود دامی مشخصنمی باشد . همچنین به دلیل فعالیت ریزوم های گیاه مارچوبه در عمق ده سانتیمتری خاک، تعیین عمق کشت تاج های گیاه مهم می باشد، بدین منظور طرحی با هدف ارزیابی اثرات میزان خاکدهی و کود دامی بر عملکرد ساقه خوراکی مارچوبه با استفاده از ۱۵ تیمار درسه تکرار بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایه ای بلوکهای کامل تصادفی، در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد دزفول طی سالهای ۸۸-۱۳۸۶ اجراءگردید. فاکتور اصلی شامل میزان های مختلف کود دامی گوسفندی (پوسیده) در پنج سطح صفر، ۳۰، ۱۵، ۴۵ و ۶۰ تن در هکتار و فاکتور فرعی ارتفاع خاکدهی، در سه سطح ۱۰-۲۰ و ۳۰ سانتیمتر بود. صفات مورد ارزیابی شامل تعداد ساقه در بوته، میزان عملکرد ساقه های خوراکی، قطرساقه و درصد پروتئین بودند. نتایج نشان داد که از نظر عملکرد ساقه خوراکی بین سطوح میزان کود و عمق کشت اختلاف معنی داری در سطح ۵% وجوددارد نتایج حاصل از مقایسه میانگین میزان کود نشان دادکه مصرف ۶۰ تن کود دامی با عملکرد ۳۸۳۰ کیلوگرم در هکتار ساقه خوراکی وعمق کشت ۳۰ سانتیمتربا عملکرد ۳۶۳۸ کیلوگرم در هکتار برترین تیمارهای آزمایش بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.