مقاله مطالعات سیتوژنتیکی جمعیتهایی از چهار گونه Salvia (S. verticillata و S. virgata ،S. lachnoclyx ،S. hydrangea)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعات سیتوژنتیکی جمعیتهایی از چهار گونه Salvia (S. verticillata و S. virgata ،S. lachnoclyx ،S. hydrangea) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعات سیتوژنتیکی جمعیتهایی از چهار گونه Salvia (S. verticillata و S. virgata ،S. lachnoclyx ،S. hydrangea)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعات سیتوژنتیکی جمعیتهایی از چهار گونه Salvia (S. verticillata و S. virgata ،S. lachnoclyx ،S. hydrangea)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعات سیتوژنتیکی جمعیتهایی از چهار گونه Salvia (S. verticillata و S. virgata ،S. lachnoclyx ،S. hydrangea) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بهمنظور بررسی کاریوتیپ ۸ جمعیت از ۴ گونه Salviaاز تکنیک اسکواش و رنگآمیزی هماتوکسیلین استفاده شد. تعداد کروموزمهای پایه در جمعیتهای مورد بررسی ۷،۸،۱x= بود. گونهS. lachnoclyxبا عدد کروموزمی ۲۲=۲n=2x برای اولینبار گزارش شد. با توجه به %S ،%ASKY ،%SYi ، %TFتقارنStebbinsگونهS. lachnoclyxنامتقارنترین کاریوتیپ داشت. بیشترین میزان همبستگی میان طول کل کروموزوم و بازوی بلند و طول کل کروموزوم و بازوی کوتاه بود. در تجزیه بهمولفههای اصلی نشان داد که دو مولفه اول در مجموع ۹۱/۲۹ درصد از واریانس موجود در بین جمعیتها را توجیه کرد. بهطوری که در مولفه اول بیشترین نقش را در ایجاد تنوع داشت. درمولفه دوم صفات با داشتن بالاترین ضریببردارهای ویژه دارای بیشترین اهمیت در واریانس بین جمعیتها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.