مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف ازاین تحقیق تولید سوسیس هات داگ حاوی فیبررژیمی گندم درشرایط صنعتی و ارزیابی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی آنها می باشد نتایج حاکی ازکاهش چربی و افزایش رطوبت خاکستر و pH تیمارها نسبت به نمونه شاهد بود ازنظر ویژگیهای حسی تیمارها ازنظر طعم و مزه و رنگ تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نداشتندولی ازنظر ویژگیهای بافتی دارای تفاوت معنی داری بانمونه شاهد بودند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.