مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرفیبررژیمی گندم برروی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی سوسیس هات داگ :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
هدف ازاین تحقیق تولید سوسیس هات داگ حاوی فیبررژیمی گندم درشرایط صنعتی و ارزیابی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی آنها می باشد نتایج حاکی ازکاهش چربی و افزایش رطوبت خاکستر و pH تیمارها نسبت به نمونه شاهد بود ازنظر ویژگیهای حسی تیمارها ازنظر طعم و مزه و رنگ تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نداشتندولی ازنظر ویژگیهای بافتی دارای تفاوت معنی داری بانمونه شاهد بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.