مقاله تاثیر زمان برداشت و خشک کردن در کیفیت میوه عناب


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر زمان برداشت و خشک کردن در کیفیت میوه عناب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زمان برداشت و خشک کردن در کیفیت میوه عناب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زمان برداشت و خشک کردن در کیفیت میوه عناب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زمان برداشت و خشک کردن در کیفیت میوه عناب :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
میوه عناب به طور وسیعی به علت مواد مغذی زیاد در دنیا استفاده می شود و زمان برداشت در کیفیت نهایی محصول فرآوری شده موثر است این تحقیق با هدف تعیین زمان برداشت مناسب و روش خشک کردن میوه عناب بر اساس آزمایش فاکتوریل دو متغیره با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. نمونه ها در دو زمان (۱۱۱ روز پس از تمام گل و ۱۲۱ روز پس از تمام گل) برداشت و به سه روش خشککردن (خشک کردن روی درخت ، خشک کردن در خاکستر ، خشک کردن صنعتی ) تیمار بندی گردیدند. برروی نمونه های آزمایشی پارامترهای کیفی شامل اندازه گیری وزن، طول، مواد جامد محلول، اسیدیته، درصد رطوبت، خاکستر و ارزیابی حسی به عمل آمد. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که زمان ۱۲۱ روز پس از تمام گل مناسب ترین زمان برای برداشت می باشد که در این زمان میوه عناب بیشترین وزن، طول، مواد جامد محلول و اسیدیته را داشته است و مناسب ترین روش خشک کردن اختصاص به روش خشک کردن در خاکستر داشت. در این روش میوه از نظر بافت، رنگ، طعم و پذیرش عمومی وضعیت مناسب تری نسبت به سایر روش ها داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.