مقاله ارگانوژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارگانوژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارگانوژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارگانوژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارگانوژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
ارگانوژل ها سیستم های شبه جامدی هستند که بر اساس ژلاسیون محلول های آلی توسط ژل سازهای آلی، که ترکیباتی با وزن مولکولی پایین و یا درشت مولکول های محلول در فاز روغنی که قادر به ایجاد شبکه سه بعدی هستند ایجاد می شوند. از انواع ژل سازهای آلی خوراکی می توان به تری آسیل گلیسرول، دی آسیل گلیسرول، اسیدهای چرب آزاد و مونوآسیل گلیسرول اشاره نمود. ارگانوژل ها در بسیاری از زمینه ها نظیر اصلاح رئولوژیکی شورتنینگ های بر پایه روغن های خوراکی، به عنوان بافت دهنده و به عنوان جایگزین اسیدهای چرب اشباع و ترانس در محصولات غذایی که نیاز به چربی های سخت دارند کاربرد دارند. در بررسی حاضر به مطالعه ویژگی و ظرفیت های کاربردی این سیستم خواهیم پرداخت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.