مقاله تاثیرانواع روش های پخت بر میزان جیوه ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرانواع روش های پخت بر میزان جیوه ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرانواع روش های پخت بر میزان جیوه ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرانواع روش های پخت بر میزان جیوه ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرانواع روش های پخت بر میزان جیوه ماهی آمور (Grass Carp) استان گلستان :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
زمینه و هدف: محتوای فلزات سنگین کشف شده در بعضی ماهی ها باعث بروزمشکلاتی در نقش ماهی بعنوان یک رژیم غذایی سالم می گردد.هدف این مطالعه بررسی تاثیرانواع روش های پخت بر میزان جیوه درماهی آمور استان گلستان است. مواد و روش کار: این مطالعه در فصل بهار و تابستان سال ۱۳۹۳ در دانشگاه آزاد اسلامی آزادشهر انجام شد. تعداد ۵ عدد ماهی آمور از یکی از مزارع پرورش ماهی واقع در روستای یاسی تپه از توابع گنبدکاووس تهیه گردید. پس از شست وشو و تمیز کردن ماهیها، فیله های ماهی با روش های مختلف (سرخ، بخارپز، مایکروویو و کباب کردن) پخته شدند و پس از آن میزان جیوه نمونه های ماهی در آزمایشگاه تخصصی تعیین میزان فلزات سنگین با استفاده از دستگاه جذب اتمی با کوره گرافیتی (GFAAS) و (HGAAS) مورد اندازه گیری قرار گرفت. برای بررسی وجود یا عدم وجود اختلاف معنی دار بین تیمارهای مختلف پخت از آزمون تجزیه واریانس یکطرفه ANOVA (One Way) استفاده شد. جهت آنالیز آماری داده ها از نرم افزار SPSS 18 و برای ترسیم نمودارها از نرم افزار Excel استفاده گردید. یافته ها: نتایج حاصل از تجزیه واریانس یکطرفه داده ها نشان داد که بین میانگین مقادیر جیوه در تیمارشاهد و فیله های بخارپز، مایکروویو، کباب و سرخ شده اختلاف معنی داری وجود نداشت. مقدار جیوه در نمونه شاهد برابر صفر بوده و میزان آن با اعمال روش های پخت بخارپز و مایکروویو کردن افزایش نیافت و اعمال روش های پخت کباب (0ppb±۱) و سرخ کردن (۰±۰۵ppb) نیز تأثیر معنی داری بر میزان جیوه نداشت. کمترین مقدار جیوه در نمونه شاهد، فیله بخارپز و مایکروویو شده (0ppb) و بیشترین مقدار آن در فیله کباب شده (۱±0ppb) مشاهده شد. نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که از بین روش های پخت مورد مطالعه در این تحقیق، روش های بخارپز و مایکروویوکردن بهترین روش های پخت برای ماهی آمور استان گلستان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.