مقاله شناسایی و مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس گالینارو م های موجود در شیر خام و پاستوریزه مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس گالینارو م های موجود در شیر خام و پاستوریزه مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس گالینارو م های موجود در شیر خام و پاستوریزه مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس گالینارو م های موجود در شیر خام و پاستوریزه مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و مقاومت آنتی بیوتیکی انتروکوکوس گالینارو م های موجود در شیر خام و پاستوریزه مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
انتروکوکوس گالیناروم گونه غالب مدفوع و روده پرندگان محسوب می گردد که معمولا در نمونه های بالینی انسان حضور داشته و برخی از آن ها دارای فاکتورهای بیماری زایی بوده و نسبت به تعدادی از انتی بیوتیک ها مقاومت نشان می دهند هدف از مطالعه حاضر بررسی تعیین گونه انتروکوکوس گالیناروم و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در ۶۰ نمونه شیرخام عرضه شده در مراکز جمع اوری و ۶۰ نمونه شیر پاستوریزه تولیدی از کارخانجات مختلف استان اذربایجان شرقی است. پس از غنی سازی شیرهای پاستوریزه و اماده سازی شیرهای خام جهت جداسازی انتروکوکوس از محیط کشت اختصاصی کانامایسین اسکولین آزاید آگار استفاده گردید که در نهایت جهت جداسازی گونه انتروکوکوس گالیناروم مورد آزمون های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی قرار گرفتند پس از شناسایی گونه های مزبور از نظر مقاومت آنتی بیوتیکی نیز ارزیابی شدند. بر اساس نتایج مطالعه از بین ۶۰ نمونه شیر خام ۱۲ مورد (۲۰%) گونه انتروکوکوس گالیناروم و از بین ۶۰ نمونه شیر پاستوریزه ۳ مورد (۵%) جداسازی گردید. بررسی مقاومت انتی بیوتیکی نشان داد که این گونه در شیرهای خام نسبت به اکثر آنتی بیوتیک ها مقاوم بوده و انتروکوکوس گالیناروم های موجود در شیر پاستوریزه تسبت به شیر خام در مقابل آنتی بیوتیک های پنی سیلین و آمپی سیلین از حساسیت بیشتری برخوردارند با توجه به منشاء این گونه به نظر می رسد آلودگی شیر خام و به ویژه شیر پاستوریزه تحت شرایط غیر بهداشتی و یا عدم کفایت پاستوریزاسیون اتفاق می افتد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.