مقاله بررسی سینتیک استخراج آنتوسیانین زرشک به کمک فراصوت


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سینتیک استخراج آنتوسیانین زرشک به کمک فراصوت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سینتیک استخراج آنتوسیانین زرشک به کمک فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سینتیک استخراج آنتوسیانین زرشک به کمک فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سینتیک استخراج آنتوسیانین زرشک به کمک فراصوت :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
میوه زرشک با رنگ مطلوب و طعم دلپذیر و خواص سلامت بخش یکی از محصولات منحصر به فرد وبومی ایران میباشد که میتوان از آن در تهیه محصولاتی مثل آبمیوه، نوشابه، لواشک و ; استفاده کرد.بنابراین شناسایی و بهینهسازی روشهای استخراج رنگ زرشک ضروری به نظر میرسد. در این تحقیق تأثیرسه دمای استخراج ۲۰، ۴۰ و ۶۰ و سه زمان اعمال فراصوت ۱، ۲/۵ و ۴ ساعت بر سینتیک استخراج آنتوسیانین از زرشک بررسی شد و میزان غلظت آنتوسیانین استخراجی با روش pH افتراقی اندازه گیری و محاسبه شد. نتایج نشان داد با افزایش دمای استخراج، سرعت استخراج آنتوسیانین افزایش یافت. بالاترین غلطت استخراج در دمای ۲۰، ۱/۲۶±۱۹۱/۸۲ میلی گرم بر لیتر عصاره بعد از ۳۰۰ دقیقه به دست آمد و بالاترین میزان استخراج در دمای ۴۰ و ۶۰، ۸/۲۶±۲۰۶/۵۴ و ۱۵/۹۶±۲۰۹/۸۶ میلی گرم بر لیتر بعد از ۳۰۰ دقیقه و ۱۸۰ دقیقه بود. در استخراج با کمک فراصوت سرعت استخراج از حالت عادی بیشتر بوده ولی فراصوت تا یک ساعت بعد از استخراج باعث افزایش سرعت شده و بعد از یک ساعت افزایش در مقدار آنتوسیانیناستخراج شده مشاهده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.